Delta și-a prezentat noul antrenor! Tulcenii vor să ajungă în Liga I cu Mihai Ciobanu la timonă

Marius ANGHEL 11 Jan. 2013, 14:24 Liga 2

Conducerea Clubului de fotbal Delta Tulcea a prezentat astazi in cadrul unei conferinte de presa noul antrenor, in persoana lui Mihai Ciobanu.

Ciobanu, fost antrenor la numeroase echipe din liga secunda, printre care amintim FC Botosani, Gloria Buzau, Ramnicu Sarat, a semnat un contract pe un an cu optiune de prelungire.

„Cunosteam clubul deoarece dupa cum stiti am mai fost antrenor al Deltei timp de o luna. Acum sper sa fie mult mai mult. Știu ca sunt oameni seriosi aici, se vrea performanta, e liniste. Ieri m-am intalnit prima data cu jucatorii din lot, i-am vazut dornici de munca, de victorii. Pe multi ii cunosc, m-am mai intersectat cu ei in cariera.” a declarat noul antrenor al Deltei.

Vrea să câștige toate meciurile din retur!

Ciobanu a mai spus ca lupta la promovare este deschisa si ca multe echipe au sanse reale. „Probleme sunt peste tot. Eu cred ca sunt sase-sapte echipe care pot promova. Clasamentul e strans, daca o echipa leaga trei patru victorii e in carti la promovare. Delta are un lot bun, experienta. Jucam pana la capat si sper sa castigam toate meciurile din retur.” a mai declarat Ciobanu.

La randul sau, presedintele clubului, Haralambe Meregiu a anuntat ca dupa reunirea lotului ce va avea loc pe data de 14 ianuarie, va urma o saptamana de reacomodare la efort, vizita medicala, dupa care se va pleca in cantonament la Campulung.

„Problemele la Delta sunt ca peste tot, ca in toata Romania si ca la mai toate cluburile. Vom depune cererea de licentiere, in mai se va reface gazonul si cu ajutorul Federatiei, sa speram ca si echipa va avea rezultate bune” a declarat presedintele Meregiu.

Restructurări în lot!

Noul antrenor Mihai Ciobanu a anuntat si anumite plecari din lotul echipei, jucatori pe care nu se baza din diverse motive. „Am renuntat la doi aparatori din lot, Grigorov si Danut Munteanu, ambii in varsta de 35 de ani, jucatori ce anul trecut  au jucat putin sau deloc. Mai departe, Razvan Radu, un atacant care este de doi ani jumatate la Tulcea si asteptarile vizavi de el nu au fost confirmate prin goluri. Am renuntat si la Pantelie, care din punctul meu de vedere este un jucator cu reale calitati pe care nu le-a exprimat asa cum trebuie la nicio echipa la care a jucat. Eu personal am considerat ca Pantelie, in ceea ce inseamna disponibilitatea lui la joc, la pregatire, comportament, nu se incadreaza in ceea ce as vrea eu. Mai este un jucator care a fost accidentat, Andrei Ionut, am vorbit sa fie imprumutat undeva ca sa aiba jocuri, iar juniorul Mitache a plecat inapoi la clubul de unde era imprumutat, la Constanta. Cred ca ar mai fi nevoie de trei jucatori, un portar mai tanar, sa fie pregatit pentru viitor.” a mai declarat Ciobanu.

Antrenor secund va ramane tulceanul Cristi Rusu.

Text și foto: Ziarul de Tulcea

Marius ANGHEL 11 Jan. 2013, 14:24 Liga 2
Pe aceeași temă