Delta, favorită cu Chindia: „Din păcate noi cu echipele mai slab cotate avem probleme”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 14:31 Liga 2
Delta, favorită cu Chindia:**

Tulcenii sunt favoriți în meciul cu Chindia Târgoviște, programat duminică de la ora 11 pe stadionul Delta, deci aviz microbiștilor! De la meciul cu Callatis Mangalia, din 17 martie 2012, tulcenii nu au mai pierdut niciun meci și au nu mai puțin de opt victorii consecutive în meciurile din Liga a II-a, mai precis de la victoria cu FC Botoșani, scor 6-2.

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște n-a mai câștigat un meci în Liga a II-a în deplasare din 12 mai 2012, atunci când s-a impus cu 1-0 la Alba Iulia.

Faptul că tulcenii s-au făcut de râs la Buftea le-a rănit orgoliul elevilor lui Constantin Gache, iar victoria este cuvântul de ordine la meciul de duminică. Mai mult, pentru tulceni urmează o perioadă grea, cu meciuri dificile, însă nu asta e problema antrenorului Constantin Gache: „Din păcate noi cu echipele mai slab cotate avem probleme, nu vedeți! Nici nu mă gândesc să nu luăm punct sau puncte la Sportul, de exemplu, chiar dacă toată lumea o vede favorită în meciul cu noi de după Cupa României”.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă