„De acum începe greul”

19 May. 2009, 16:10 Liga 2

Odată promovați matematic în Liga I, nemțenii încep să se gândeacă la sezonul viitor. Președintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ștefan, a vorbit despre cum vor arăta portocalii în primul eșalon.

“De-acum începe greul. Trebuie să mai facem transferuri, după opinia mea avem nevoie de întăriri. Vom găsi și soluții financiare dacă vor există jucători de valoare care să dorească să vină la Ceahlăul.”

Nu se pune problema să îl schimbe pe Florin Marin

“Eu îl voi păstra pe Florin Marin, nu o să fac așa cum au făcut Dinamo sau CFR Cluj cu Ioan Andone, care l-au demis pe antrenor după ce le câștigaseră Campionatul.”

Dinamo ar putea juca în Ligă la Piatra Neamț

“Stadionul nostru are licență de a organiza meciuri până la semifinale de Liga Campionilor. Dinamo ar putea jucă la Piatra Neamț, dar nu ne-au contactat pentru că, deocamdată, n-au câștigat titlul”

Nu este de acord cu regulamentele interpretabile

“Daca aș fi în fruntea fotbalului românesc, aș schimbă toate comisiile și aș pune oameni care să judece după un singur regulament și nu după altele. Regulamentul nu este bun, este interpretabil și lasă la latitudinea comisiilor luarea deciziilor. Trebuie făcut unul nou, la modul imperativ, care să nu permită nicio interpretare.”

Sursa: sptfm.ro
 

19 May. 2009, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă