Programul Doar Dinamo București are un nou președinte. Prima reacție a alesului de către suporteri: ”Se poate asigura un buget pentru ca Dinamo să se lupte la promovare!” Ce se întâmplă cu liderul galeriei, Elias Bucurică | EXCLUSIV

Robert JUGRAVU 17 Aug. 2022, 13:51 Liga 2
Programul Doar Dinamo București are un nou președinte. Prima reacție a alesului de către suporteri: ”Se poate asigura un buget pentru ca Dinamo să se lupte la promovare!” Ce se întâmplă cu liderul galeriei, Elias Bucurică | EXCLUSIV

Eduard Ziriakus-Galan, de astăzi, 17 august 2022, noul președinte al Programului Doar Dinamo București, a anunțat că suporterii clubului Dinamo pot spera la promovare chiar din primul sezon petrecut în istoria sa în Liga 2.

La patru ani distanță de la înființarea programului, DDB a organizat alegeri și și-a desemnat noul președinte. Cel care îl înlocuiește pe Cristian Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan, este Eduard Ziriakus-Galan. Brașoveanul care a câștigat alegerile cu 75.9% din voturi – rezultatele fiind, la momentul transmiterii acestei știri, în proces de validare – a stat de vorbă cu ProSport și a anunțat ce urmează la Dinamo în perioada următoare, din punctul de vedere al suporterilor.

Eduard Ziriakus-Galan, noul președinte al Programului Doar Dinamo București

Noul președinte al DDB, Eduard Ziriakus-Galan, spune că a avut mai multe discuții cu administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, și că a vorbit și cu administratorul special Vlad Iacob, oficiali despre care spune că vor fi complet responsabili de hotărârile administrative care se iau la club în această perioadă.

”Eu sunt aici ca să mă ocup de Programul DDB”, a spus noul președinte al fanilor-acționari de la Dinamo.

Ziriakus-Galan vrea să înființeze o comisie principală care să ia hotărârile în cadrul Programului DDB, acestea urmând să fie validate prin vot de membrii cotizanți.

”Mi-am asumat să muncesc pentru Programul DDB. Vrem să formăm o echipă mare, astfel încât toți membrii să simtă că este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Vom transmite un formular prin intermediul căruia cei interesați ne vor transmite ce aptitudini au și în ce fel vor putea ajuta”, a declarat noul președinte DDB pentru ProSport.

Elias Bucurică rămâne un pilon important al Programului DDB

În calitate de reprezentant al Asociației Peluza Cătălin Hîldan, Elias Bucurică va continua să aibă un cuvânt important de spus în deciziile DDB, a anunțat noul președinte Eduard Ziriakus-Galan.

IT-istul din Brașov a anunțat cum se vor lua hotărârile în cadrul programului de tip socios și menționează că acestea vor fi aprobate, prin vot, de membrii programului.

”Hotărârile le va lua o comisie din care vor face parte reprezentantul Asociației Peluza Cătălin Hîldan, președintele DDB și reprezentantul sponsorilor (n.r. persoana desemnată de membrii care donează minim 2.000 de euro în fiecare an).

Am o relație bună cu Răzvan Zăvăleanu, am vorbit o dată și cu Vlad Iacob. Sunt foarte buni profesioniști, iar din punct de vedere administrativ este treaba lor ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat noul președinte al DDB pentru ProSport.

Întrebat dacă Programul Doar Dinamo București va putea asigura un buget care să le permită suporterilor să viseze la promovare încă din acest sezon, Eduard Ziriakus-Galan s-a declarat optimist: ”Da! Vom da drumul mai multor programe și, dacă vom reuși să le implementăm pe cele mai multe dintre ele, se va putea asigura acest buget.”

  • La momentul publicării articolului, în urma votului din cadrul Programului Doar Dinamo București, rezultatele preliminare îl dădeau drept câștigător al alegerilor pe Eduard Ziriakus-Galan, cu 1288 de voluri, adică 75,9 la sută din cei care au votat, iar pe locul secund a fost Dragoș Adrian Sterpu, cu 408 voturi (24,1 la sută). Au votat doar 1849 de membri dintr-un total de 4223.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Radio Dinamo 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nelut-rosu-a-irosit-penalty-ul-prin-care-dinamo-ar-fi-putut-sa-spere-la-un-punct-cu-sc-otelul-din-pacate-am-facut-o-eu-mijlocasul-a-vazut-spectacol-frumos-pe-teren-si-in-19241191

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerea-lui-dinamo-incearca-sa-ia-presiunea-de-pe-ovidiu-burca-si-face-apel-la-calm-in-randul-fanilor-trebuie-sa-muncim-sa-avem-incredere-in-proces-cainii-in-19241179

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-stie-cu-cine-a-semnat-si-nu-se-plange-dupa-primul-esec-suferit-ca-antrenor-la-dinamo-trebuie-sa-fim-echilibrati-linistiti-avem-foarte-mult-de-munca-concluziile-dupa-19241122

https://liga2.prosport.ro/seria-1/verdict-transant-in-cazul-penalty-ului-dictat-in-dinamo-sc-otelul-marius-avram-nu-a-lasat-loc-de-interpretari-19241158

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-sc-otelul-incepe-la-ora-1800-primul-11-ales-de-ovidiu-burca-19241045

Robert JUGRAVU 17 Aug. 2022, 13:51 Liga 2
Pe aceeași temă