Dănuț Coman, ca și înțeles cu CFC Argeș! Ce antrenor ar urma să aducă în locul lui Eugen Neagoe

Andrei PASCU 21 May. 2024, 15:16 Liga 2
Dănuț Coman, ca și înțeles cu CFC Argeș! Ce antrenor ar urma să aducă în locul lui Eugen Neagoe

Urmează schimbări majore la Campionii FC Argeș în pauza dintre sezoane, după finalul acestui campionat de Liga 2, în care mai sunt de disputat doar partidele retur din barajul de menținere/ promovare. Chiar Eugen Neagoe a vorbit în linii mari despre ce va urma, înainte ca piteștenii să își termine meciurile din play-out.

Antrenorul a avut dreptate, dar și el face parte din aceste modificări din cadrul clubului, CFC Argeș comunicând despărțirea de Neagoe, în mod total surprinzător, marți, 21 mai.

Dănuț Coman, înțeles 99 la sută cu Campionii FC Argeș

În sezonul următor, Campionii FC Argeș nu-și mai permite să rateze calificarea în play-off, după care promovarea și revenirea în SuperLiga României. Vor fi multe modificări, iar la nivelul conducerii vor veni noi nume, pe diferite poziții. Unul dintre cei cu care se negociază este Dănuț Coman, fostul președinte al FC Hermannstadt.

Coman a confirmat, după despărțirea de sibieni, că este în discuții cu Campionii FC Argeș, iar zilele trecute a purtat negocieri decisive cu conducerea, cu sponsorul principal Viorel Tudose, dar și cu primarul orașului.

Acum, Tudose a confirmat că este ca și înțeles cu Dănuț Coman pentru venirea la CFC Argeș, declarând, pentru Ziar Top de Argeș, că în proporție de 99 la sută fostul portar va fi prezentat în poziția de conducere.

Dacă totul va merge conform planului, atunci Dănuț Coman va fi prezentat ca președinte al CFC Argeș joi, 23 mai. Sursa citată mai notează faptul că, date fiind informațiile oferite de Viorel Tudose, după numirea lui Coman se va decide, în mare măsură, alegerea lui Nicolae Dică în funcția de antrenor principal.

Dănuț Coman și CFC Argeș au pregătit terenul după plecarea fostului portar de la Sibiu

Dând timpul înapoi, Coman a fost prezent la partida dintre CFC Argeș și CSC Dumbrăvița, din etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 2, terminată cu victoria piteștenilor, scor 1-0, iar la final a vorbit și cu antrenorul Eugen Neagoe! Cei doi au discutat preț de câteva minute, dar iată că Dănuț Coman este la un pas să fie, în sfârșit, numit la conducerea formației din divizia secundă, pe când Neagoe tocmai a plecat din club.

Pe parcursul sezonului 2023/ 2024 s-a tot vorbit despre posibilitatea ca Dănuț Coman să ajungă pe poziția de președinte la Campionii FC Argeș. Viorel Tudose spunea și că simte că e dus cu vorba de omul pe care îl dorește la club de un an și jumătate.

În urmă cu aproximativ o lună fostul portar și-a anunțat plecarea de la FC Hermannstadt, iar acum este foarte aproape să bată palma cu piteștenii.

Nicolae Dică, antrenor la CFC Argeș în locul lui Eugen Neagoe?

Referitor la înlocuitorul lui Eugen Neagoe, echipa din Pitești are, se pare, și o variantă de înlocuitor, Nicolae Dică, antrenor care și-a reafirmat intenția de a prelua oricând CFC Argeș.

La jumătatea lunii martie, Dică lăsa de înțeles că nu a fost afectat de atacurile primite din partea clubului în lunile anterioare, cu precădere din partea sponsorului principal, Viorel Tudose, care îl vizau și preciza că este dispus să pregătească formația din Pitești.

Varianta era adusă în discuție pentru că Neagoe era dorit în SuperLiga României la acea vreme, de Petrolul, dar în cele din urmă a continuat la Campionii FC Argeș până la finalul întrecerii de Liga 2 și părea că va continua și pentru sezonul următor.

”FC Argeş este clubul pe care îl iubesc, am petrecut aproape 20 de ani din viaţă mea acolo. M-am dus acolo în Liga a 3-a, când era pe locul 7, e clubul unde m-am simţit extraordinar, şi ca jucător, şi ca antrenor.

Întotdeauna FC Argeş va fi o opţiune importantă, îmi doresc să antrenez FC Argeş în orice ligă este”, a spus Nicolae Dică în luna martie.

Andrei PASCU 21 May. 2024, 15:16 Liga 2
Pe aceeași temă