Dănuț Coman recunoaște că negociază cu CFC Argeș. Întâlnire decisivă cu primarul și sponsorul principal al echipei

Andrei PASCU 04 May. 2024, 13:59 Liga 2
Dănuț Coman recunoaște că negociază cu CFC Argeș. Întâlnire decisivă cu primarul și sponsorul principal al echipei

E clar că se anunță schimbări majore la Campionii FC Argeș în vară, după finalul acestui sezon de Liga 2, și la nivelul conducerii. Eugen Neagoe a vorbit în linii mari despre ce se va întâmpla, încă de zilele trecute, dar unul dintre oamenii doriți la echipă a confirmat discuțiile.

Sezonul următor, CFC Argeș nu-și mai permite să rateze calificarea în play-off, după care promovarea și revenirea în SuperLiga României. Vor fi multe modificări, iar la nivelul conducerii vor veni noi nume, pe diferite poziții. Unul dintre cei cu care se negociază este Dănuț Coman, fostul președinte al FC Hermannstadt.

Dănuț Coman confirmă negocierile cu CFC Argeș

Nu este exclus să și plece anumiți oameni din diverse funcții și să fie aduși alții în locul lor la gruparea din Pitești. Poziția de președinte este una dintre cele vizate, pentru că Dănuț Coman a confirmat faptul că este în discuții cu Campionii FC Argeș, iar în zilele următoare va purta negocieri decisive cu conducerea, cu sponsorul principal Viorel Tudose, dar și cu primarul orașului.

Fostul portar a fost prezent la partida dintre CFC Argeș și CSC Dumbrăvița, de vineri, din etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 2, terminată cu victoria piteștenilor, scor 1-0, iar la final a vorbit și cu antrenorul Eugen Neagoe. Cei doi s-au salutat și au schimbat câteva fraze, iar prezența lui Coman la jocul de la Mioveni nu a fost una întâmplătoare.

Rămas fără echipă după ce și-a anunțat plecarea de la FC Hermannstadt, Coman a confirmat că poate ajunge la o formație din SuperLiga României, dar și cu CFC Argeș este în discuții. Clubul din prima divizie interesat de el este Universitatea Cluj.

Există și FC Argeș, chiar am fost la meci vineri, a câștigat cu 1-0 cu Dumbrăvița. Am avut discuții aproape zilnice atât cu domnul primar, cât și cu domnul Viorel Tudose.

Săptămâna viitoare voi decide în ce parte voi merge. Mă gândesc bine acum, de sărbători, iar săptămâna viitoare voi semna ori în prima ligă, ori în a doua. E posibil să fie și Universitatea Cluj, da”, a spus Dănuț Coman, printre altele, pentru DigiSport.

Campionii FC Argeș insistă de ceva timp cu aducerea lui Coman

De altfel, pe parcursul acestui sezon, s-a tot vorbit despre posibilitatea ca Dănuț Coman să ajungă pe poziția de președinte la Campionii FC Argeș. Viorel Tudose spunea și că simte că e dus cu vorba de omul pe care îl dorește la club de un an și jumătate. Recent, fostul portar și-a anunțat plecarea de la FC Hermannstadt, iar subiectul a devenit de actualitate.

Acum, piteștenii vor încerca să forțeze din nou varianta Dănuț Coman, dar cert este că schimbările de la nivelul conducerii vor urma în vară, la finalul acestui sezon de Liga 2.

Schimbările din conducerea piteștenilor continuă

Referitor la modul în care se conturează lucrurile la formația din Pitești, la începutul acestui an conducerea clubului Campionii FC Argeș a anunțat despărțirile de managerul sportiv Răzvan Tunaru și de organizatorul de competiții Gabriel Alexe, rezilieri survenite în urma presiunilor inclusiv publice puse de sponsorul principal al piteștenilor, Viorel Tudose.

Ulterior, erau anunțate alte plecări, ale lui Constantin Angelescu și Ioan Alin Vișan, reprezentanții societăților SC Apă Canal 2000 SA și SC Salubritate 2000 SA în Consiliul Director al ACS Campionii FC Argeș, care au demisionat. În locul lor au fost numiți Daniel Constantin Jantă și Octavian Lupu.

Andrei PASCU 04 May. 2024, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă