Primul antrenor dispus să preia CFC Argeș, dacă Eugen Neagoe pleacă: ”E un club pe care îl iubesc, îmi doresc să-l antrenez oricând”

Andrei PASCU 13 Mar. 2024, 19:09 Liga 2
Primul antrenor dispus să preia CFC Argeș, dacă Eugen Neagoe pleacă: ”E un club pe care îl iubesc, îmi doresc să-l antrenez oricând”

Campionii FC Argeș poate rămâne fără antrenorul Eugen Neagoe în zilele următoare, fiind dorit de Petrolul, după cum a notat ProSport în exclusivitate! Chiar dacă sponsorul Viorel Tudose se opune plecării, ”principalul” are o clauză în contract, de 120.000 de euro.

Dacă se va vedea în fața faptului împlinit, echipa din Pitești are și o variantă de înlocuitor, Nicolae Dică, antrenor care și-a reafirmat intenția de a prelua oricând CFC Argeș.

Nicolae Dică, dispus să preia oricând Campionii FC Argeș

Aparent, Nicolae Dică nu a fost afectat de atacurile primite din partea clubului în lunile trecute, cu precădere din partea sponsorului principal, Viorel Tudose, care îl vizau și a precizat și acum că este dispus să pregătească formația din Pitești, chiar dacă este pe ultimele locuri în Liga 2, în zona roșie a retrogradării.

De puțin timp este fără acord Nicolae Dică, de curând reziliind contractul cu FC Voluntari, echipă din prima ligă pe care a antrenat-o o scurtă perioadă, pentru doar șapte meciuri. A înregistrat trei remize și patru înfrângeri.

Variantă pentru CFC Argeș dacă pleacă Eugen Neagoe?!

Dică a antrenat actuala echipă din Pitești în două perioade, între decembrie 2015 și mai 2017 (în Liga 3, când purta numele de SCM Pitești și o promova în Liga 2 din a doua încercare), și între iunie și octombrie 2019, în Liga 2, (când clubul trecea de la Fotbal Club Argeș, de drept public, la Campionii FC Argeș, de drept privat, prin cesionarea locului în campionatul ligii secunde).

FC Argeş este clubul pe care îl iubesc, am petrecut aproape 20 de ani din viaţă mea acolo. M-am dus acolo în Liga a 3-a, când era pe locul 7, e clubul unde m-am simţit extraordinar, şi ca jucător, şi ca antrenor.

Întotdeauna FC Argeş va fi o opţiune importantă, îmi doresc să antrenez FC Argeş în orice ligă este”, a spus Nicolae Dică pentru Orange Sport, după ce în spațiul public s-a aflat că Eugen Neagoe poate pleca la Petrolul.

Viorel Tudose nu vrea să-l piardă pe Eugen Neagoe. Antrenorul, clauză în contractul cu CFC Argeș

De altfel, la finalul anului trecut, în decembrie 2023, Nicolae Dică a fost printre numele care au apărut în spațiul public că ar putea să îi ia locul lui Eugen Neagoe, chiar dacă sponsorul principal al clubului piteștean a anunțat și atunci că va merge în continuare pe mâna actualului antrenor.

Totul a pornit după ce Nicolae Dică a afirmat că ar fi dispus să lucreze cu Viorel Tudose, chiar dacă între cei doi a existat un schimb de replici dur în spațiul public. Iată că Dică își reafirmă intenția de a pregăti formația din orașul natal, iar precizările sunt mai interesante pe fondul informațiilor prezentate de ProSport, anume că Eugen Neagoe are șanse mari să fie prezentat de formația din prima ligă Petrolul.

Astfel, CFC Argeș poate fi nevoită să caute înlocuitor la nivelul conducerii băncii tehnice.

  • Foto: Viorel Tudose și Eugen Neagoe, la conferința de prezentare a antrenorului, la 9 octombrie 2023.
  • În mandatul lui Neagoe, CFC Argeș a disputat nouă meciuri în Liga 2, înregistrând trei victorii, un egal și cinci eșecuri. Are un golaveraj de șapte goluri marcate și nouă primite, și o medie de 1.11 puncte/ meci.

Vestea posibilei plecări a lui Neagoe a născut o reacție fermă din partea sponsorului Viorel Tudose, care a afirmat că se va retrage de la echipă dacă ipoteza se va adeveri. Clauza de reziliere a contractului dintre antrenor și CFC Argeș este de 120.000 de euro.

Foto: CFC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unde-au-ajuns-doi-jucatori-plecati-din-liga-2-19302744

https://liga2.prosport.ro/nationale/convocari-din-liga-2-si-liga-3-pentru-actiunea-romaniei-u18-19302734

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fanii-stelei-o-noua-reactie-fata-de-conducere-19302722

https://liga2.prosport.ro/seria-1/povestea-lui-rassambek-akhmatov-pare-desprinsa-din-filme-19302718

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-lupta-psihologica-din-play-off-ul-ligii-2-reactia-lui-zoltan-szondi-19302715

Andrei PASCU 13 Mar. 2024, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă