CSM Slatina, victorie încântătoare contra CSC Dumbrăvița. Daniel Oprescu, în sfârșit cu discurs laudativ: ”M-am întâlnit cu oameni în oraş, erau extraordinar de mulţumimiţi. Eu eram nemulţumit”

Andrei PASCU 11 Nov. 2023, 16:02 Liga 2

CSM Slatina a câștigat fără probleme partida cu CSC Dumbrăvița, din etapa a 13-a de Liga 2. A condus cu 1-0 din minutul 21, iar desprinderea pe tabelă s-a produs în repriza secundă, în ultimele 10 minute.

Duelul, care a avut loc pe terenul formației din Slatina, s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru trupa lui Daniel Oprescu.

Daniel Oprescu și-a lăudat jucătorii după ce CSM Slatina a trecut de CSC Dumbrăvița, 3-0, în etapa 13 din Liga 2

În prima repriză s-a marcat doar un gol, pentru formația din Slatina punctând, în minutul 21, Alexandru Sălcianu. În partea secundă, CSM Slatina a marcat pentru 2-0 în minutul 81, prin Dorin Toma, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Neatenția din final pentru CSC Dumbrăvița a dus la marcarea unui alt gol al Slatinei, în minutul 85 mai exact, când a punctat și Claudiu Dragu.

  • CSM Slatina, contra CSC Dumbrăvița: Velcu – I. Mitran (C-tin. Radu 72′), Sălcianu, A. Stan, Gherghe, C. Toma, D. Toma, Doman (cpt.)(Donca 61′), R. Popa (D. Dragu 79′), Sil. Matei (Țegle 72′), Val. Alexandru (Cl. Dragu 61′)
    Rezerve neutilizate: Dincă – Mondragon, Cr. Dinu, Ciocâlteu.

Daniel Oprescu spera la victorie și nu s-a ferit să recunoască, la finalul partidei, că asta le-a spus și jucătorilor înaintea confruntării, că Slatina e superioară Dumbrăviței. Antrenorul le-a făcut o analiză detaliată adversarilor, considerând că până acum, în urma celor 13 etape scurse din Liga 2, ocupă un loc nesperat.

Daniel Oprescu, la finalul partidei CSM Slatina – CSC Dumbrăvița: ”Sunt foarte mulţumit de absolut toată lumea”

Antrenorul Slatinei a remarcat pofta de gol a elevilor săi, dar și faptul că de această dată nu au mai primit gol, aspect care nu prea s-a mai regăsit în dreptul plusurilor echipei în ultimele runde.

Dumbrăviţa, care deşi este o echipă imprevizibilă, care ocupa un loc surprinzător, le-am spus băieţilor, toată săptămâna, să nu se uite la clasament, pentru că noi avem echipă mai bună decât ei şi cred că astăzi am arătat acest lucru.

Dacă ne raportăm la joc, echipa noastră trebuia să aibă mai multe puncte, dacă ne raportăm strict la pragmatism, atunci înţelegem de ce am pierdut puncte în meciuri în care am condus… . Dar, acesta este fotbalul şi de aceasta este frumos.

Important este să nu ne ambalăm după această victorie cu 3-0, cum nu am făcut-o nici după ce am pierdut cu 0-4 cu Ceahlăul. Sunt foarte mulţumit de absolut toată lumea, nu ai cum să fii nemulţumit când marchezi trei goluri şi nu primeşti. Pe lângă faptul că, într-adevăr, de data aceasta au marcat atacanţii, ceea ce este mai important este că echipa joacă un fotbal de calitate.

Deşi, noi nu am făcut atât de multe puncte câte ar fi trebuit, jocul, paradoxal, a fost mult mai bun decât anul trecut, când la momentul acesta, anul trecut aveam 19 puncte. Acum avem doar 17, dar jocul este mult mai bun. Avem momente în care dominăm adversarul, în care construim, avem posesia, ne creăm ocazii… .

Anul trecut eram mai mult o echipă reactivă, ne apăram foarte bine. Anul acesta am încercat să schimbăm, pentru că lumea devine pretenţioasă, iar după un an de Liga a 2-a lumea vrea să vină să vadă fotbal”, a spus Daniel Oprescu, conform News Flux.

CSM Slatina, locul 10 în ierarhia clasamentului din Liga 2

Clubul din Slatina are 17 puncte și se situează pe locul 10 în Liga 2 după 13 etape, la egalitate cu Chindia Târgoviște și Viitorul Pandurii, între care se află. În următoarea rundă de Liga 2, a 14-a, echipa lui Daniel Oprescu are meci pe teren advers, contra FK Miercurea Ciuc, ocupanta locului 13, cu 16 puncte, dar care momentan nu a evoluat în etapa în curs.

Până la duelul cu CSC Dumbrăvița, CSM Slatina avea trei eșecuri în ultimele cinci meciuri, 0-1 cu Concordia Chiajna, 1-2 cu Gloria Buzău și 0-4 cu CSM Ceahlăul.

Deşi am pierdut cu Buzău, m-am întâlnit cu oameni în oraş care erau extraordinar de mulţumimiţi de cum joacă echipa. Doar eu eram nemulţumit. De ce? Pentru că, noi după un joc bun în repriza a doua, nu ne-am ales cu niciun punct.

Mai avem două meciuri, în care încercăm să scoatem maximum de puncte”, mai declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu.

Foto: NewsFlux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/infrangere-la-scor-de-neprezentare-cu-csm-slatina-pentru-csc-dumbravita-ceea-ce-s-a-lucrat-la-antrenament-nu-s-a-respectat-la-meci-19292660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-analiza-campionii-fc-arges-unirea-slobozia-scor-0-1-in-etapa-13-din-liga-2-19292635

https://liga2.prosport.ro/seria-1/penalty-stupid-facut-de-portarul-dumbravitei-in-meciul-cu-slatina-19292642

https://liga2.prosport.ro/seria-1/momente-grele-pentru-viorel-ion-fostul-fotbalist-si-antrenor-buzoian-a-suferit-un-accident-vascular-cerebral-mesajul-fiicei-sale-19292634

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-13-liga-2-19292572

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-nu-mai-intelege-ce-se-intampla-la-gloria-buzau-19292560

Andrei PASCU 11 Nov. 2023, 16:02 Liga 2
Pe aceeași temă