Entuziasm general la Dinamo, după începutul solid din play-off. Dani Iglesias îi face pe fani să viseze: ”Continuăm lupta pentru promovare, jucăm toate meciurile ca pe niște finale”

Răzvan STÎNGĂ 04 Apr. 2023, 14:28 Liga 2
Entuziasm general la Dinamo, după începutul solid din play-off. Dani Iglesias îi face pe fani să viseze: ”Continuăm lupta pentru promovare, jucăm toate meciurile ca pe niște finale”

Dinamo continuă să capete moral odată cu scurgerea etapelor din play-off, mai ales că după runda a 2-a a înregistrat prima victorie și a ajuns la un total de patru puncte acumulate, după partidele cu Gloria Buzău (scor 1-1) și Unirea Dej (scor 3-0). Dani Iglesias are încredere că Dinamo poate promova în SuperLiga României.

Spaniolul a remarcat parcursul bun avut de formația lui Ovidiu Burcă în ultima perioadă, șansele unui loc de baraj, cel puțin, fiind foarte mari. Strategia lui Dinamo e simplă: va lua fiecare meci în parte ca pe o finală și va încerca să acumuleze cât mai multe puncte.

Dani Iglesias vede Dinamo în SuperLiga României din sezonul următor

Următorul meci e cel mai greu pentru Dinamo de când a început play-off-ul, cu SC Oțelul, pe teren propriu, pe ”Arcul de Triumf”, o formație care vrea să promoveze direct în SuperLiga României, de pe primele două locuri.

Ne continuăm lupta pentru a promova în prima ligă. E un drum lung, mai avem multe meciuri, dar trebuie să luptăm. Nu știm ce șanse, ce procente avem, asta nu putem să știm, dar trebuie să luăm meci cu meci. A fost o situație dificilă la începutul sezonului, dar acum trebuie să continuăm ce am făcut în ultimul timp.

O să jucăm toate meciurile ca pe finale, iar dacă vom câștiga vom promova în prima ligă”, a spus Dani Iglesias la finalul duelului cu Unirea Dej.

Dinamo, pe 4 în play-off după victoria cu Unirea Dej

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 35 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu două puncte mai puțin. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat, după această a doua etapă, un loc, fiind și peste Unirea Dej, care a rămas la 32 de puncte, cu câte a terminat sezonul regular.

SC Oțelul, următoarea adversară a lui Dinamo, e pe locul 3, cu 39 de puncte, pe 2 se află Steaua, cu 43 de puncte, iar lider este Poli Iași, cu 44 de puncte.

”Suntem pregătiți pentru meciul cu Steaua, dar înainte avem meciul cu Galați. Toată lumea așteaptă meciul cu Steaua, dar avem un duel important cu Galați, suntem concentrați pe el”, a mai spus spaniolul, despre următoarele două partide din play-off-ul Ligii 2.

Dani Iglesias, la al cincilea gol pentru Dinamo în Liga 2

Dinamo a trecut fără probleme de Unirea Dej, scor 3-0, în etapa a 2-a a play-off-ului de Liga 2. A marcat de două ori în jumătate de oră, prin Gorka Larrucea, în minutul 27, și Daniel Iglesias, în minutul 30, iar scorul final a fost stabilit în urma reușitei aceluiași Iglesias, care a făcut dubla în minutul 77.

Ibericul s-a aflat la al cincilea gol pentru Dinamo în Liga 2, în acest sezon. A mai punctat în duelurile cu Concordia Chiajna (scor 1-0), Unirea Constanța (6-0) și Poli Timișoara (scor 1-1), toate în întrecerea regulară.

E incredibil când marchezi și ești susținut de astfel de fani. Ce pot să spun? E un sentiment extraordinar, cu acești fani extraordinari. Sunt foarte fericit! Suporterii sunt extraordinari, ne-au ajutat și cu bani, cu tot ce am avut nevoie”, a descris Iglesias dubla cu Unirea Dej.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto
Video: Dinamo

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ovidiu-burca-este-cu-gandul-la-derby-ul-steaua-dinamo-si-e-de-parere-ca-trupa-din-ghencea-nu-trebuia-primita-in-play-off-pentru-ei-este-pur-si-simplu-o-ambitie-personala-19265545

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jurnal-de-tribunal-nou-termen-luni-in-procesul-de-insolventa-de-la-dinamo-ce-s-a-intamplat-cu-cererile-pentru-deschiderea-procedurii-de-faliment-formulate-de-nei-tarsin-si-dusan-uhrin-continua-r-19265514

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dusan-uhrin-jr-a-ajuns-la-o-intelegere-cu-dinamo-in-ceea-ce-priveste-restantele-din-cauza-carora-cerea-falimentul-am-decis-sa-i-ajut-19265506

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-invins-fata-probleme-unirea-dej-19265395

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-dinamo-se-joaca-de-la-ora-1600-cca-tupeu-maxim-cu-delegarea-arbitrului-19265311

Răzvan STÎNGĂ 04 Apr. 2023, 14:28 Liga 2
Pe aceeași temă