Dani Iglesias, discurs motivator înaintea partidei Dinamo – Poli Iași: ”Câștigăm și totul va reveni la normal”. Ce crede că se va întâmpla în play-off, în cazul unui succes

Andrei PASCU 24 Apr. 2023, 18:42 Liga 2
Dani Iglesias, discurs motivator înaintea partidei Dinamo - Poli Iași: ”Câștigăm și totul va reveni la normal”. Ce crede că se va întâmpla în play-off, în cazul unui succes

Dinamo – Poli Iași încheie, marți, etapa a 5-a a play-off-ului de Liga 2. Gazdele sunt în urma înfrângerii cu Steaua, motiv pentru care cel puțin un egal e obligatoriu cu moldovenii, dacă vor să mai conteze în lupta pentru promovarea directă. Dani Iglesias (27 de ani) a prefațat duelul de pe ”Arcul de Triumf”.

Dani Iglesias, la fel ca antrenorul Ovidiu Burcă, a afirmat că Dinamo și-a revenit după înfrângerea cu Steaua, din Ghencea, și că e convins că el și colegii lui pot reveni la prestațiile pe care le-au avut anterior derby-ului.

Dani Iglesias, discurs motivator înaintea partidei dintre Dinamo și Poli Iași

Spaniolul a avut un discurs pozitiv și a declarat că etapele anterioare duelului cu ”militarii” trebuie luate ca punct de reper, pentru că partida cu Steaua a fost pierdută din cauza unor erori personale foarte mari.

Dacă Dinamo va reuși să regleze aceste greșeli, Iglesias e sigur că o victorie cu Politehnica Iași e realizabilă.

Va fi un meci dificil, Iașiul este printre cele mai bune echipe din campionat. Avem experiența de la meciul din sezonul regular, sperăm să facem un joc bun, să revenim la jocul anterior partidei cu Steaua și să câștigăm. A fost dificil (n.r. – după eșecul cu Steaua), ne doream să câștigăm nu doar pentru noi, ci și pentru fani.

A fost un derby până la urmă. Nu am reușit, am făcut două greșeli, le-am dăruit două goluri iar apoi a fost mult mai dificil. Sper să batem Iașiul și să legăm apoi victoriile. Nu s-a schimbat nimic, înaintea meciului cu Steaua eram favoriți la promovare, acum nu mai avem nicio șansă? Trebuie să câștigăm cu Iași și totul va reveni la normal. 

Apoi, vor mai rămâne încă cinci etape, dar totul depinde de acest joc. Depinde doar de noi să promovăm direct. Iar dacă vom juca cum am făcut-o până acum, sigur că putem promova direct.

Nu trebuie să mai facem greșeli cum au fost cele cu Steaua și trebuie să reușim să marcăm când avem ocazii. Am jucat cu presiune tot sezonul. Am început cu cinci înfrângeri, așa că presiune a existat. Am crezut în noi, am jucat cum am știut și acum suntem aici. 

Trebuie doar să ne facem jocul și să câștigăm. Așteptăm mulți fani la stadion, știm cât de mult iubesc suporterii acest club, cât de mult ne încurajează. Cred că va fi o atmosferă frumoasă, peluza va fi plină și sunt sigur că vor veni să ne încurajeze”, a spus Dani Iglesias la conferința de presă.

https://www.youtube.com/watch?v=veSEh4OerdM

 

Poli Iași a învins Dinamo în sezonul regular

Partida din sezonul regular, din etapa a 15-a, din 26 noiembrie anul trecut, a fost pierdută de Dinamo pe terenul Politehnicii Iași, scor 0-1. În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 38 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu un punct mai puțin, dar cu un meci mai mult.

În play-off, Dinamo a pierdut un singur meci. A înregistrat o remiză, 1-1 cu Gloria Buzău, acasă, două victorii, 3-0 cu Unirea Dej, în deplasare, și 3-0 cu SC Oțelul, pe teren propriu, iar ulterior a cedat în derby-ul cu Steaua, în deplasare, scor 0-2.

Poli Iași e pe locul 2, cu 46 de puncte, la un punct de liderul Steaua, astfel că, în cazul unui succes, va trece pe locul 1 în play-off. Până acum, în grupa pentru promovare, moldovenii nu au pierdut și au acumulat șase puncte.

Poli Iași a început play-off-ul cu o victorie, 2-1 cu SC Oțelul (deplasare), după care a făcut trei remize la rând, 1-1 cu Gloria Buzău (acasă), 2-2 cu Steaua (deplasare) și 0-0 cu Unirea Dej (acasă).

Foto: George Flușter / Mediafax Foto
Video: Radio Dinamo 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-se-asteapta-la-un-duel-incins-pe-arcul-de-triumf-nu-am-mai-castigat-de-trei-etape-si-speram-sa-o-facem-cat-mai-repede-dinamo-e-condamnata-sa-castige-19268037

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-meci-foarte-important-in-etapa-a-5-a-a-play-off-ului-cu-poli-iasi-19268021

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presiune-pe-dinamo-si-poli-iasi-inaintea-meciului-direct-cainii-mai-pot-spera-la-promovarea-directa-doar-cu-o-victorie-in-timp-ce-trupa-din-copou-cauta-primul-succes-dupa-trei-remi-19267996

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-demersuri-pentru-ridicarea-interdictiei-la-transferuri-19267425

 

 

 

 

Andrei PASCU 24 Apr. 2023, 18:42 Liga 2
Pe aceeași temă