Dan Tulpan: „Sunt oameni care nu agreează venirea lui Gică Popescu”

Mihai Andries 21 Dec. 2013, 17:13 Liga 2
Dan Tulpan:**

Gloria Buzău își propune să prindă play-off-ul în acest sezon, pentru ca în trei ani, să atace promovarea în prima ligă. Pentru aceasta, președintele clubului, Dan Tulpan, își dorește ca lângă echipa să vină cât mai mulți sponsori.

„Dacă am reuși să aducem ceva sponsori, în trei ani ne putem îndeplini obiectivul. Nu stăm nici rău, dar nici foarte bine. Avem aprobat planul de reorganizare, plătim lunar 50.000 lei către ANAF. Avem un contract de asociere cu municipalitatea, care ne ajută”, a spus acesta în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM. Acesta a mai anunțat că mai mulți jucători vor pleca în această iarnă, încercându-se și parafarea câtorva transferuri.

„Mai avem nevoie de ceva jucători, sperăm să-i și transferăm. Vor pleca și mai mulți jucători. Marți dăm salariile la jucători și la personal și o să ne luăm la revedere. Pe 8 ianuarie probabil o să începem pregătirea”, a spus Tulpan, care a precizat că va mai rămâne de plată doar o singură lună.

Referindu-se la omul cu pasă de gol la Gloria,președintele a precizat: „Georgian Marcu este un tânăr crescut la Buzău. A trecut pe la Astra și Dinamo, apoi a revenit acasă la Buzău, unde se simte bine. Are ceva oferte acum, dar nu este interesat momentan. Vrea să rămână aici pentru că are ceva treaba”.

Oficialul buzoienilor nu s-a decis cu cine va vota la șefia FRF

Președintele Gloriei Buzău nu a fost convins încă de nicun candidat la șefia FRF și spune că încă nu s-a decis cui îi va da votul la alegerile din 5 martie. „Oamenii sunt împărțiți în mai multe tabere. Sunt oameni care nu agreează venirea lui Gică Popescu. Sperăm să se modifice legislația sportului. Trebuie schimbată și programa de educație fizică și sport din școli. Acum nu pot să spun că m-a convins unul sau altul. O să ne exprimăm la votul din martie”, a încheiat Dan Tulpan.

Mihai Andries 21 Dec. 2013, 17:13 Liga 2
Pe aceeași temă