Dan Tulpan: „Câțiva jucători se vor impune”

27 Jul. 2009, 14:19 Liga 2
Dan Tulpan:**

Deși mulți par sceptici, directorul sportiv al Gloriei Buzău, Dan Tulpan, este de părere că evoluția echipei în campionat poate fi una bună. Oficialul grupării din Crâng mizează și pe faptul că în lot există mai mulți jucători cu experiență.
 

 

„Sigur că în ceea ce privește acest meci de la Focșani nu a fost unul edificator. Important este că am jucat o primă partidă de verificare, deoarece ne aflăm cam în urmă cu pregătirea. Am întâlnit o echipă adversă care nici ea nu este avansată cu antrenamentele, însă ne-am putut edifica așa, cât de cât, asupra unor jucători veniți în această vară. O impresie plăcută au lăsat și cei doi juniori Lazăr și Tudor, pe care putem conta în campionat. Ne bazăm și pe compartimentul defensiv, unde pe lângă Vlaicu, Crețu, Dias și Diogo vor mai crește și alții. Cred că pe parcursul campionatului se vor impune câțiva jucători, mai ales cei cu experiență în eșalonul secund”, ne-a declarat Dan Tulpan.
 

 

Directorul sportiv al clubului din Crâng a mai precizat referitor la partea financiară că se va conta deocamdată pe bugetul alocat de Primărie, dar se caută și alte soluții. Pentru tur, Gloria Buzău ar avea nevoie de cel puțin 250.000 de euro, iar contractele jucătorilor vor fi de maximum 10.000 de euro pe an.

 

Articol scris de Adrian SOARE
 

27 Jul. 2009, 14:19 Liga 2
Pe aceeași temă