Dan Alexa, sărbătoritul zilei la FC Brașov! Antrenorul a împlinit 43 de ani și a primit un tort cu cifrele inversate. ”Chirurgul” îi dă dreptate adversarului din weekend

Adi MARICA 28 Oct. 2022, 15:41 Liga 2
Dan Alexa, sărbătoritul zilei la FC Brașov! Antrenorul a împlinit 43 de ani și a primit un tort cu cifrele inversate. ”Chirurgul” îi dă dreptate adversarului din weekend

Dan Alexa, antrenorul echipei FC Brașov, a împlinit astăzi, 28 octombrie 2022, vârsta de 43 de ani.

La finalul antrenamentului, Alexa a primit un tort din partea oficialilor clubului, doar că acesta avea cifrele inversate, 34 în loc de 43!

”Mister, mai poți juca!”, s-au amuzat jucătorii brașoveni. ”Au încercat cei de la club ceva, dar tot 43 de ani am. Nu trebuie ca băieții să-mi facă mie cadou victoria cu Dumbrăvița, ei trebuie să-și facă singuri cadou cele trei puncte. Legând rezultate bune, automat și atmosfera este alta. Când ai fluctuații de rezultate e mai greu. De ziua mea îmi doresc doar să am copiii sănătoși și să le dea Dumnezeu numai bine”, a spus Alexa.

”Chirurgul” are buletin de Dumbrăvița

Pentru Dan Alexa, meciul cu CSC Dumbrăvița, programat duminică, este unul special, ținând cont că bănățenii i-au blocat promovarea în Liga 2, sezonul trecut, când antrena CSM Reșița.

”Nu cred că este vorba de o revanșă. Am pierdut un baraj cu Dumbrăvița, după o dublă manșă unde, până la un moment dat, lucrurile au fost echilibrate. A fost un insucces și o mare supărare, pentru că un an de zile nu pierdusem niciun meci și nimeni nu se aștepta ca Reșița să nu promoveze. În acel baraj, Dumbrăvița a jucat cu mult tupeu. Eu am buletin de Dumbrăvița, locuiesc acolo și respect mult această echipă”, a spus actualul antrenor al Brașovului.

Dan Alexa: ”Cosmin Stan are dreptate!”

Referitor la jocul de duminică, Dan Alexa, care a citit înainte de conferința de presă articolul pe de Liga2.ro cu declarațiile lui Cosmin Stan despre jocul de la Brașov, spune că în acest moment între cele două echipe nu este nicio diferență.

”La începutul acestui sezon de Liga a 2-a multă lumea vedea Dumbrăvița victimă sigură, iar eu am spus că vor face multe puncte, pentru că îi cunosc destul de bine și știu ce pot. Dumbrăvița este o echipă capabilă să câștige împotriva oricărui adversar din Liga 2. Este o echipă dinamică, o echipă organizată, care îți poate pune mari probleme dacă nu o iei în serios. Antrenorul Cosmin Stan este un antrenor foarte bun și îi dau dreptate când spune că noi am început ezitant sezonul. Cosmin Stan are dreptate, merge ca și titlu de știre. Este un meci important și trebuie să-l câștigăm pentru a avea liniște. Campionatul s-a strâns mult în partea inferioară. Chiar nu mă încălzește faptul că jucăm bine. Linia de clasament este tot ceea ce contează. Chiar nu ar trebui să fim cu nasul pe sus, în acest moment noi suntem datori, iar acum între noi și Dumbrăvița nu este nicio diferență. Asta e realitatea! Nu trebuie să o dăm pe neșansă, suntem pe locul 12, înseamnă că asta merităm!”, a spus Dan Alexa.

Mediul lui ”Jardel” e la Dumbrăvița!

Mijlocașul Alexandru Jiva Martinov, cel poreclit ”Jardel” a fost, pentru scurt timp în lotul celor de la FC Brașov, la începutul sezonului actual, însă acesta nu s-a adaptat și s-a întors la CSC Dumbrăvița, echipă cu care promovase în vară în Liga 2 și unde fusese remarcat de Dan Alexa.

”Îl cunosc foarte bine pe Jardel, drept dovadă și evoluțiile sale din acest sezon, iar în Giulești, în meciul de Cupă cu Rapidul, a fost unul dintre cei mai buni jucători. Este un jucător foarte bun pentru Dumbrăvița, dar la Brașov i-a lipsit ceva. El face totul nativ. La Brașov a fost un pariu al meu, dar mediul lui este la Dumbrăvița, unde este vioara întâi și nu are concurență”, a spus Alexa.

Martinov nu va evolua însă în meciul de la Brașov, contra fostei sale echipe.

FC Brașov și CSC Dumbrăvița, egale înaintea meciului direct

Atât Brașovul, cât și Dumbrăvița au câte 13 puncte în clasament în acest moment, dar elevii lui Dan Alexa au golaveraj mai bun, 10-11, față de 14-21 al bănățenilor.

Din acest motiv, FC Brașov ocupă locul 12, iar trupa lui Cosmin Stan se află pe poziția a 13-a.

Partida directă dintre aceste două formații are loc duminică, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului din Brașov.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-reintalnire-cu-chirurgul-cosmin-stan-cred-ca-este-o-presiune-pe-dan-alexa-timisenii-si-au-refacut-moralul-intr-un-amical-dupa-esecurile-de-sapta-19251379

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eveniment-la-fc-brasov-jucatorii-au-incasat-primul-salariu-in-acest-sezon-inaintea-meciului-care-ii-trezeste-amintiri-urate-lui-dan-alexa-19251270

https://liga2.prosport.ro/seria-1/abonament-nelimitat-la-comisiile-frf-fc-brasov-se-judeca-si-cu-fostul-ei-antrenor-cel-care-a-salvat-o-de-la-retrogradare-si-apoi-i-s-a-aratat-usa-19251250

Adi MARICA 28 Oct. 2022, 15:41 Liga 2
Pe aceeași temă