Dan Alexa a apelat la un fost elev de la CSM Reșița pentru a acoperi plecarea portarului Popescu. Un fundaș argentinian a ajuns la Brașov

Autor: Adi MARICA Publicat: 13 Jul. 2022, 10:48 Liga 2
Dan Alexa a apelat la un fost elev de la CSM Reșița pentru a acoperi plecarea portarului Popescu. Un fundaș argentinian a ajuns la Brașov

Rămasă descoperită pe postul de portar în urma rechemării lui Laurențiu Popescu la Universitatea Craiova, echipa FC Brașov s-a mișcat rapid și și-a găsit un înlocuitor.

Sebastian Micu, un portar de 21 de ani pe care antrenorul Dan Alexa îl cunoaște foarte bine, pentru că l-a avut sub comanda sa în sezonul trecut de Liga 3 la CSM Reșița, a ajuns ieri seară la Brașov, iar astăzi va intra în programul echipei.

Sebastian Micu este alegerea Brașovului pentru a-l înlocui pe titularul Laurențiu Popescu

Micu este jucătorul Rapidului, iar în campionatul trecut a evoluat sub formă de împrumut la CSM Resița.

Deși are 21 de ani, Sebastian Micu nu a mai evoluat până acum la vreo echipă din Liga 2, astfel că la FC Brașov are șansa debutului.

Ca portari, Alexa îi mai are în lot pe Daniel Mutu (34 de ani), David Gârniță (20 de ani la 25 august) și juniorul Andrei Chiriac (16 ani). Gârniță este în plin proces de recuperare după operația suferită la genunchi.

Juan Antonio Di Lorenzo s-a alăturat și el lotului FC Brașov

Un alt post care îi dă mari bătăi de cap lui Dan Alexa este cel de fundaș central.

Tot începând de astăzi, antrenorul îl va avea la dispoziție pe fundașul argentinian Juan Antonio Di Lorenzo (24 de ani), care sezonul trecut a evoluat în liga secundă din Grecia la OF Ierapetra, în 30 de meciuri, în care a înscris și un gol.

Fost internațional U17 al Argentinei, Di Lorenzo (foto) are dublă cetățenie, argentiniană și italiană, iar în cariera lui a fost în lotul celor de la Independiente (Argentina) și a jucat pentru Socuellamos, o echipă din liga a cincea din Spania.

Altfel, la antrenamentele susținute la Tărlungeni au fost prezenți și fundașul dreapta Cătălin Stoica și mijlocașul Dan Spătaru, ambii de la Kids Tâmpa, care s-au mai antrenat sub comanda lui Dan Alexa și săptămâna trecută.

Foto: FC Brașov, CSM Reșița și Monitorul Expres

Autor: Adi MARICA Publicat: 13 Jul. 2022, 10:48 Liga 2
Pe aceeași temă