Unirea Dej își propune să rămână la un nivel bun și sezonul următor. Dacian Nastai le-a trasat un singur obiectiv jucătorilor: ”Să câștigăm fiecare meci”

Andrei PASCU 22 Jun. 2023, 18:36 Liga 2
Unirea Dej își propune să rămână la un nivel bun și sezonul următor. Dacian Nastai le-a trasat un singur obiectiv jucătorilor: ”Să câștigăm fiecare meci”

Dacian Nastai a demarat antrenamentele la Unirea Dej, odată cu reunirea și pregătirea debutului în următorul sezon de Liga 2. Antrenorul a venit cu gânduri mari la Dej, dorind să bifeze o performanță la nivelul stagiunii trecute, calificarea în play-off-ul Ligii 2.

Dacian Nastai, convins că Unirea Dej poate atinge un nivel bun și sezonul următor

Dacian Nastai este cunoscut pentru faptul că, în ultimele sale experiențe, a bifat echipe care s-au axat pe jucători tineri. Unirea Dej poate că a apelat la el și din acest motiv, în această vară având o politică axată și pe promovarea unor tineri ”under”.

Noul antrenor al clubului din Dej mizează pe jucătorii care rămân la echipă și după sezonul trecut, dar și pe tinerii care au venit și, poate, vor continua să ajungă la Unirea în perioada premergătoare debutului în Liga 2, poate chiar până la primul amical din această vară, cu Vulturul Mintiu Gherlii (Liga 4), programat la 1 iulie.

Dacian Nastai, despre planurile cu Unirea Dej: ”Trebuie să progresăm”

Dacian Nastai a avut un mesaj și pentru fani, după ce o parte l-a criticat și nu îl vede să mențină Unirea Dej la un nivel important. Antrenorul le-a cerut răbdare suporterilor, dar și susținere în același timp, atât pentru stafful tehnic, cât și pentru jucătorii tineri recent veniți.

Mă bucur că am ajuns la Dej, o localitate și o echipă pe care le cunosc de când mai și jucam. În primul rând, am ales Dejul pentru că e un proiect care mi se potrivește, cu jucători tineri, cu jucători cu potențial, care vor să progreseze. Dej e o echipă care a terminat pe loc de play-off, iar asta înseamnă că trebuie să progresăm, să fim cel puțin la nivelul de sezonul trecut.

Felicit jucătorii care au adus această echipă, din punctele de vedere ale rezultatelor și imaginii, la acest nivel. I-am urmărit în ultimele două săptămâni, am văzut meciurile, îi felicit pentru ce au făcut în ultimii trei ani și jumătate. Mulțumesc și staffului tehnic trecut, care a dus echipa la acest nivel.

Îmi doresc ca jucătorii veniți acum… s-au pierdut mulți jucători, au plecat la un nivel superior, iar asta e normalitatea. Sunt jucători care se dezvoltă, au apoi variante la alt nivel. Ne dorim ca, la finalul sezonului următor, trei-patru băieți să aibă posibilitatea să ajungă la Liga 1.

Dorim să integrăm jucătorii noi, acea familie care a fost anul trecut. Luăm lucrurile aproape de la zero, dar avem experiența ultimilor trei ani, când familia și omogenitatea au contat mult (…).

(N.r. – Obiectivul echipei Unirea Dej) Vreau să câștigăm fiecare meci, fiecare meci e un test care ne verifică, iar jucătorul vrea să fie mai bun decât adversarul.

(N.r. – Mesaj pentru fani) Să fie alături de noi, de culorile alb-albastre, să fie alături de această echipă care se dezvoltă de la un an la altul. Sunt sigur că vor avea răbdare cu jucătorii noi, îi vor ajuta să se adapteze și vor avea răbdare și cu noi, cu stafful. Toată lumea are nevoie de o perioadă de integrare”, a spus antrenorul Dacian Nastai.

https://www.youtube.com/watch?v=mYeu5q8EDuc

Dacian Nastai va testa nivelul echipei Unirea Dej cu șase amicale

Dacian Nastai a stabilit un cantonament pe plan local, în perioada 3-13 iulie, dar și șase partide de verificare. Un singur adversar din Liga 2 va avea Unirea Dej, CSC Dumbrăvița, la 14 iulie, celelalte fiind din Liga 3 și Liga 4.

Până la primul meci din Liga 2, din următorul sezon, Unirea Dej le va mai întâlni pe Vulturul Mintiu Gherlii (echipă din Liga 4, la 1 iulie, la Dej), Minaur Baia Mare (Liga 3, 8 iulie, Baia Mare), Viitorul Cluj (Liga 3, 19 iulie, Dej), ACS Târgu Mureș (Liga 3, 22 iulie, Târgu Mureș), SCM Zalău (Liga 3, 29 iulie, -).

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-face-noua-echipa-a-concordiei-pe-schelet-de-la-u-cluj-cei-patru-jucatori-care-au-semnat-cu-ilfovenii-exlcusiv-19275688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-prima-achizitie-dupa-numirea-lui-andrei-prepelita-19275739

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-anuntat-o-noua-achizitie-19275710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-doua-achizitii-ale-argesului-jucatori-care-vara-trecuta-promovau-in-prima-liga-cu-echipele-lor-fc-hermannstadt-si-u-cluj-19275704

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-s-a-reunit-19275689

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andreias-calcan-si-a-gasit-rapid-o-noua-echipa-dupa-ce-a-retrogradat-si-s-a-despartit-de-arges-s-a-intors-la-un-club-la-care-a-mai-jucat-e-un-moment-fericit-pentru-mine-19275683

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 22 Jun. 2023, 18:36 Liga 2
Pe aceeași temă