Dacia Unirea, pregătită de primul joc la Brăila, după exilul de la Însurăței! Florentin Petre, înainte de întâlnirea cu FC Brașov: ”Cu mentalitatea mea de învingător, cu jucători în care am mare încredere, sunt convins că vom face un meci bun”

Marius ANGHEL 06 Aug. 2021, 15:43 Liga 2
Dacia Unirea, pregătită de primul joc la Brăila, după exilul de la Însurăței! Florentin Petre, înainte de întâlnirea cu FC Brașov: ”Cu mentalitatea mea de învingător, cu jucători în care am mare încredere, sunt convins că vom face un meci bun”

Brăila va găzdui din nou un meci de Liga 2 după o pauză de doi ani, perioadă în care echipa Dacia Unirea a picat în Liga 3 și și-a disputat jocurile de pe teren propriu la Însurăței. Odată cu revenirea în eșalonul secund, stadionul Municipal a suferit un proces de refacere, iar în etapa a doua e pregătit pentru a organiza partida dintre formația antrenată de Florentin Petre și FC Brașov, o altă nou-promovată.

Ca nou-promovată, Dacia Unirea trebuia să debuteze cu un meci pe teren propriu, însă conducătorii clubului au solicitat federației să facă în așa fel încât sezonul să îl înceapă cu o deplasare, pentru ca lucrările de la stadionul Municipal să fie încheiate. Lucru care s-a și întâmplat, Florin Lungu și compania jucând la Avrig, cu tot o nou-promovată, CS Comunal Șelimbăr, în fața căreia au pierdut cu 1-3, după ce au condus și în repriza secundă au primit trei goluri în doar patru minute. Ulterior, fanii de pe Facebook au acuzat echipa de blat, însă antrenorul Florentin Petre nu a rămas fără reacție.

Florentin Petre: ”Indiferent unde vom juca în acest tur de campionat, mergem să câștigăm”

În etapa a 2-a a Ligii 2, Dacia Unirea primește, sâmbătă, de la ora 11:00, vizita formației FC Brașov, care a cesionat locul în Liga 2 de la Corona Brașov. Florentin Petre este legat de numele acestui club pe care urmează să-l întâlnească actuala sa echipă, în trecutul său ca antrenor activând ca ”secund” sub Tâmpa.

”Consider că va fi un meci dificil, cu o echipă bună, care în prima etapă a revenit de la 0-2, a egalat și putea câștiga meciul cu Viitorul Pandurii. Dar noi indiferent unde vom juca în acest tur de campionat, mergem să câștigăm. Cu mentalitatea mea de învingător, cu un lot de jucători în care am mare încredere, sunt convins că vom face un meci bun sâmbătă cu Brașovul și vom obține rezultatul pe care ni-l dorim cu toții”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Florentin Petre despre meciul cu brașovenii.

Dacă Brăila a pierdut cu 1-3 cu Șelimbăr în prima etapă, FC Brașov a remizat pe teren propriu cu Viitorul Pandurii.

”Sunt convins că va ieși un meci spectaculos”

Altfel, Petre este convins că meciul cu trupa lui Ilie Stan va fi unul spectaculos.

”Pentru mine, Brașovul este orașul ideal pentru a face performanță. Este cel mai frumos oraș din țară și are o climă perfectă pentru fotbal. Sâmbătă vom întâlni o echipă foarte bine organizată din toate punctele de vedere. Cei de la Brașov au condiții bune de pregătire, au un buget asigurat, dar și un lot și un antrenor bun. Sunt convins că va ieși un meci spectaculos”, a spus Florentin Petre, citat de Monitorul Expres..

10 lei biletul la Brăila. 2000 de spectatori au voie pe stadionul Municipal

La primul meci la Brăila după exilul echipei la Însurăței, publicul are voie în număr limitat pe stadionul Municipal, în condițiile actualului protocol medical din timp de pandemie.

La acest moment, stadionul Municipal are omologate 3000 de locuri în tribune, 2500 la Tribuna I, pentru suporterii Daciei Unirea, și 500 de locuri la Tribuna a II-a, pentru suporterii formației vizitatoare. Conform protocolului medical, doar 75 la sută din numărul locurilor va putea fi ocupat. Iar accesul pe stadion se face doar cu dovada vaccinării sau a testelor rapide de depistare a virusului SARS-CoV-2.

Astfel, doar circa 2000 de spectatori vor avea voie în tribunele Municipalului din Brăila.

Costul unui bilet este de 10 lei. Clubul a anunțat prin intermediul paginii de Facebook și deschiderea procesul de vânzare a abonamentelor.

Meciul Dacia Unirea Brăila – FC Brașov se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Brăila, în cadrul etapei a 2-a a Ligii 2.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/brasovenii-increzatori-ca-pot-obtine-la-braila-prima-victorie-din-liga-2-ilie-stan-nu-se-va-baza-cu-dacia-unirea-pe-un-jucator-depistat-pozitiv-la-covid-19-19194747

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florentin-petre-a-raspuns-acuzelor-de-blat-lansate-de-fanii-daciei-unirea-braila-asociatia-suporterilor-anonimi-sa-se-ocupe-de-altceva-de-cotele-apelor-dunarii-arunca-noroi-far-19194667

https://liga2.prosport.ro/seria-1/premiera-istorica-pentru-liga-2-in-etapa-a-2-a-nu-mai-putin-de-sapte-meciuri-din-cele-zece-vor-fi-televizate-steaua-fusese-pusa-sa-joace-din-nou-miercuri-insa-s-a-revenit-asupra-programarii-19194442

Marius ANGHEL 06 Aug. 2021, 15:43 Liga 2
Pe aceeași temă