Meci de Liga 2 într-un amical la Tărlungeni. Unirea Slobozia a învins Unirea Constanța și a ajuns la cinci victorii în partidele test

Andrei PASCU 18 Jul. 2021, 13:09 Liga 2
Meci de Liga 2 într-un amical la Tărlungeni. Unirea Slobozia a învins Unirea Constanța și a ajuns la cinci victorii în partidele test

Unirea Slobozia și Unirea Constanța (echipă care va lua locul Farului în Liga 2) au disputat un meci amical la Tărlungeni. Formația mai experimentată, cea din Slobozia, a învins la două goluri, cu 2-0.

Florin Ibrian și Răzvan Greu, marcatorii Unirii Slobozia în amicalul cu Unirea Constanța 

A fost ultima partidă de verificare a trupei lui Adrian Mihalcea din cantonament. De partea cealaltă, despre Unirea Constanța nu se știu prea multe informații. Referitor la partida amicală, Unirea Slobozia s-a impus prin golurile lui Florin Ibrian și Răzvan Greu.

Adrian Mihalcea a trimis pe teren toți jucătorii apți, existând și câteva nume menajate, din diverse motive, potrivit AFC Unirea 04 Slobozia. Vlad Suciu, Marius Savu, Cristian Chiriță, Ionuț Turcu și Cristian Ciupercă nu au făcut parte din lot.

Echipa de start a Unirii Slobozia, în partida cu Unirea Constanța: Poiană – Ibrian, Lazar, Perju, Toma – Bolohan, Cruceru, Coadă, Matei –  Greu, Ivan. Pe parcursul jocului au mai intrat: Gurău, Afalna, Dinu, Bălan, Radu, Trașcu, Mustacă, Năstase, Lemnaru, Dorobanțu, Mihai Daniel.

Pentru Unirea Constanța au evoluat: Iulian Anca-Trip – Robert Băjan, Marius Leca, Ionuț Ursu, Iulian Carabela, Robert Jerdea, Adrian Pereny, Liviu Mihai (cpt.), Robert Căruță, Alexandru Nicola, Ilie Damașcan. Rezerve au fost: Nicușor Grecu, Alexandru Costache – Bogdan Vișan, Casian Anghel, Cosmin Zamfir, Darius Mureșan, Leonardo Mitruscsak, Robert Burcea, Ionuț Cioinac.

Unirea Slobozia, un singur eșec în amicale 

Unirea Slobozia a disputat șapte meciuri amicale până acum. A mai jucat împotriva celor de la Abatorul Slobozia (Liga 4 Ialomița), Recolta Gheorghe Doja (Liga 3), CSM Fetești (Liga 4 Ialomița), Avântul Rovine (Liga 4 Ialomița), Metaloglobus și Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov) de care a trecut cu 10-06-0, 2-1, 5-1, 0-1 și 4-1.

Unirea Constanța l-a numit antrenor pe Ianis Zicu și a adus mai mulți fotbaliști de la fosta Farul 

În ceea ce o privește pe Unirea Constanța, cum spuneam, despre ea informațiile nu sunt prea multe. Antrenor a fost numit Ianis Zicu, care a pregătit sezonul trecut chiar Farul, iar câțiva fotbaliști care au venit la echipă sunt Marius Leca, Ilie Damașcan, Iulian Carabela, Alexandru Nicola, Ionuț Ursu, Liviu Mihai, Cosmin Zamfir sau Robert Băjan, care la rândul lor au fost la Farul campionatul anterior.

În ceea ce privește stafful tehnic, Ianis Zicu îl are ca ”secund” pe Daniel Florea. Poziția de director sportiv este ocupată de George Galamaz.

Am schimbat numele Farul în Unirea Constanța, întrucât vechea denumire a mers la echipa care va juca în Liga 1. Încă lucrăm la lot și la organigramă. Am încredere în Ianis Zicu și în lotul de jucători că vom reuși lucruri frumoase în noul campionat”, a declarat Altay Nuredin, președintele Unirii Constanța, pentru Ziua de Constanța.

Acum, echipa de la malul mării se află în cantonament la Poiana Brașov. Partidele din Liga 2 vor fi jucate de Unirea Constanța la Techirghiol, dar există posibilitatea să se mute la Mangalia.

Foto: AFC Unirea 04 Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-facut-spectacol-in-ultimul-amical-din-cantonament-cu-kids-tampa-brasov-ilfovenii-aveau-4-0-inca-de-la-pauza-reactia-lui-claudiu-niculescu-la-finalul-stagiului-de-pregatire-19192339

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-fc-buzau-si-petrolul-au-facut-spectacol-intr-un-amical-disputat-la-ramnicu-sarat-ploiestenii-s-au-vazut-invinsi-la-final-si-au-inregistrat-primul-esec-din-pregatiri-19192318

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-descatusat-contra-lipovei-la-arad-concluziile-lui-cosmin-petruescu-si-flavius-sabau-19192312

 

 

 

 

Andrei PASCU 18 Jul. 2021, 13:09 Liga 2
Pe aceeași temă