Unirea Slobozia, invincibilă în amicale. A câștigat și al patrulea test al verii și a prezentat cel mai recent transfer

Andrei PASCU 04 Jul. 2021, 12:41 Liga 2

Unirea Slobozia a disputat un nou meci amical, contra formației Avântul Rovine, din Liga 4 a campionatului din Ialomița. Echipa pregătită de Adrian Mihalcea s-a impus fără probleme, cu scorul de 5-1. Partida s-a jucat la Rovine.

Cel mai bun marcator al Unirii Slobozia a fost Dorin Radu, autorul a două goluri. Ceilalți marcatori ai formației din Slobozia au fost Răzvan Greu, Antonio Cruceru și Vlad Suciu, care au înscris câte un gol.

Pentru Avântul Rovine și-a trecut numele pe lista marcatorilor Eduard Neagu (foto).

Adrian Mihalcea a rulat întreg lotul 

Așa cum se obișnuiește în meciurile amicale dintre sezoane, în special în prima parte a pregătirilor, Adrian Mihalcea a rulat tot lotul avut la dispoziție, potrivit paginii de Facebook a echipei sale, AFC Unirea 04 Slobozia. Pe teren au fost trimise echipe diferite în cele două reprize.

Unirea Slobozia în prima repriză: Ciupercă – Ibrian, Lazăr, Perju, Chiriță – Bolohan, Cruceru, Coadă, Mustaca – Greu, Ivan
Unirea Slobozia în repriza secundă: Ciupercă – Dorobanțu, Dinu, Trașcu, Bălan – Năstase, Lemnaru, Suciu, Radu – Dragomir, Afalna

Unirea Slobozia, invincibilă în partidele amicale 

Unirea Slobozia s-a aflat la al patrulea meci amical. Până acum a mai jucat împotriva celor de la Abatorul Slobozia (Liga 4 Ialomița), Recolta Gheorghe Doja (Liga 3) și CSM Fetești (Liga 4 Ialomița), de care a trecut cu 10-0, 6-0 și 2-1.

Unirea Slobozia trebuia să joace zilele trecute un meci amical cu Dinamo, doar că acesta nu a mai avut loc. Din cauza problemelor de la echipa bucureșteană, dintre conducere și jucători, după intrarea în insolvență, partida a fost anulată.

Marius Savu, cel mai recent transfer al Unirii Slobozia 

Sâmbătă, în ziua în care a avut loc și amicalul cu Avântul Rovine, Unirea Slobozia a mai anunțat un transfer. L-a adus pe mijlocașul Marius Savu, care sezonul precedent a jucat în Liga 3, la SR Brașov.

”Bine ai venit, Marius Savu!
Unirea Slobozia anunță oficial transferul mijlocașului dreapta Savu Marius.
În ultimul sezon a evoluat în Liga 3, la SR BRAȘOV. Anterior, Marius Savu a fost crescut și format de CS COLTEA 1920 BRAȘOV.
Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în culorile echipei noastre!”
, a anunțat echipa din Slobozia, pe Facebook.

Alte opt transferuri a mai făcut Unirea Slobozia înainte de aducerea lui Marius Savu.

Antonio Cruceru (mijlocaș, ex Farul), Răzvan Greu (mijlocaș, ex Farul), Ionuț Coadă (fundaș, ex ASU Poli), Sebastian Ivan (atacant, ex CS Mioveni), Ciprian Perju (fundaș, ex SCM Gloria Buzău), Christo Bolohan (atacant, ex Metaloglobus), Robert Mustacă (atacant, ex Viitorul Constanța 2) și Dănuț Mihai (fundaș, ex Metalul Buzău – Liga 3) au semnat cu echipa pregătită de Adrian Mihalcea.

Foto: Avântul Rovine și Unirea Slobozia

Andrei PASCU 04 Jul. 2021, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă