Dacia Unirea Brăila a dat cantonamentul de la munte pe unul la mare. Perioada în care va avea loc și precizările clubului cu privire la transferuri

Răzvan STÎNGĂ 26 Jun. 2021, 16:54 Liga 2
Dacia Unirea Brăila a dat cantonamentul de la munte pe unul la mare. Perioada în care va avea loc și precizările clubului cu privire la transferuri

Dacia Unirea Brăila a schimbat destinația cantonamentului, iar acesta nu va mai avea loc la munte, cum a fost anunțat inițial, ci la mare. Florentin Petre, antrenorul brăilenilor, dădea informații clare cu privire la stagiul de pregătire centralizat, locație și perioadă, dar planurile s-au schimbat în ultimul moment.

Dacia Unirea Brăila organizează cantonamentul la mare în perioada 5-15 iulie 

Astfel, până la primul meci oficial al sezonului de Liga 2, nou-promovata va merge la mare, după cum a anunțat pe pagina de Facebook. Cantonamentul se va face la Mamaia, iar în calendar a fost aleasă perioada 5-15 iulie. Dacia Unirea Brăila, până la plecarea în cantonament, va face și câteva transferuri.

Cantonament pre-sezon 2021-2022

Lotul Daciei Unirea Brăila urmează să susțină cantonamentul premergător noului sezon competițional al Ligii Secunde în perioada 05-15 Iulie 2021 în zona Constanța, stațiunea Mamaia.

Mulțumim pentru sprijinul oferit domnului Memet Akan!

Până la plecarea în cantonament, lotul echipei noastre va fi definitivat, existând zilele acestea tratative pentru noi transferuri!

Vom reveni cu amănunte în acest sens.

Forza DUB”, a precizat Dacia Unirea Brăila, cu privire la cantonamentul din această vară.

Perioada este aproximativ aceeași cu cea anunțată de Florentin Petre inițial, pentru cantonamentul de la munte. Brăilenii stabiliseră în primă fază următoarele.

Această săptămână va fi destinată readaptării la efort, după aceea vom trece la pregătirea fizică specifică. Avem programat şi un cantonament montan în perioada 5-17 iulie. Antrenamentele le vom face la Cazasu şi la Romanu. De săptămâna viitoare vor apărea şi noutăţile. Avem nevoie de jucători experimentaţi pe toate posturile”, declara antrenorul Florentin Petre.

Dacia Unirea Brăila a făcut un prim transfer, iar Florentin Petre testează un atacant 

Dacia Unirea Brăila s-a reunit luni, 21 iunie, iar atunci a fost, oarecum, prezentată și prima noutate, fundașul Antonio Ristea (20 de ani). Ziepop Fendung și Robert Donzelli au plecat de la echipă, după ce le-au expirat contractele. În aceeași situație se regăsește, mai mult sau mai puțin, și Cătălin Stănciulescu, care era împrumutat și s-a întors la Viitorul Ianca. Acesta din urmă e dorit înapoi de Florentin Petre, iar în perioada următoare vor avea loc negocieri între cluburi.

De când s-a reluat pregătirea, Florentin Petre testează și un tânăr atacant, Iustin Ştefan, de la FCSB.

Foto: Dacia Unirea Brăila

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Jun. 2021, 16:54 Liga 2
Pe aceeași temă