Dacia Unirea Brăila a plecat în cantonament cu cinci fotbaliști noi. Primele întăriri venite sub comanda lui Florentin Petre

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 05 Jul. 2021, 15:09 Actualizat: 05 Jul. 2021, 15:37 Liga 2
Dacia Unirea Brăila a plecat în cantonament cu cinci fotbaliști noi. Primele întăriri venite sub comanda lui Florentin Petre

Dacia Unirea Brăila a plecat luni, 5 iulie, în stagiul de pregătire centralizat din această vară. Cantonamentul are loc la Constanța, iar în lotul deplasat de Florentin Petre s-au regăsit și cinci jucători noi.

Cinci jucători noi în lotul Daciei Unirea

Primele transferuri făcute de brăileni în această vară sunt Alexandru Duță (portar, ex Concodia Chiajna), Alexandru Rotea (mijlocaș, ex UTA), Alexandru Patlagica (fundaș, ex UTA), Aurelian Petrache (mijlocaș, ex SC Oțelul) și Adelin Voinescu (atacant, ex FC Voluntari).

În plus, Dacia Unirea Brăila a anunțat că fundașul Cătălin Stănciulescu va continua pentru cel puțin un sezon la echipă. El va evolua și în Liga 2 la formația lui Florentin Petre, dar nu se știe sub ce formă. Campionatul trecut, de Liga 3, apărătorul a fost împrumutat de la Viitorul Ianca, dar nu se știu terminii sub care a fost luat acum. Dacă tot sub formă de împrumut sau transfer definitiv.

Brăila, cantonament cu 20 de jucători la Constanța

Lotul Daciei Unirea Brăila pentru cantonamentul de la Constanța însumează 20 de jucători:

Portari: Cristian Andrei, Alexandru Duță
Fundași: Andrei Paliu, Alexandru Patlagica, Cătălin Stănciulescu, Marius Cocîrlă, Marius Moroianu, Alexandru Bădilaș
Mijlocași: Florin Lungu, Narcis Ioniță, Andrei Apostolache, George Apostol, Valentin Robu, Ștefăniță Sava, Aurelian Petrache, Alexandru Rotea
Atacanți: Patrick Petre, Raphael Stănescu, Alexandru Duțu, Adelin Voinescu

”Cantonament pre-sezon 2021-2022
După cum bine știți, astăzi echipa noastră a plecat în cantonamentul centralizat de la Constanța, urmând ca în următoarele 10 zile să pregătim cât mai bine noul sezon al Ligii Secunde.
S-au alăturat lotului echipei noastre următorii: Alexandru Duță – portar venit de la Chiajna, Alex Patlagica și Răzvan Rotea de la UTA Arad, Aurelian Petrache de la Oțelul Galați, Adelin Voinescu – FC Voluntari și un fotbalist pe care vi l-ati dorit foarte mult – Cătălin Stănciulescu!
Succes, băieți!
Forza DUB”, sună anunțul emis de Dacia Unirea Brăila, cu privire la plecarea în cantonament și prezentarea lotului care a făcut deplasarea la Constanța.

Florentin Petre își va testa jucătorii într-un meci amical cu Farul 

În cantonament, Dacia Unirea Brăila va disputa un meci amical. Nou-promovata a anunțat, zilele trecute, că va avea loc, la malul mării, o partidă de verificare contra echipei Farul.

Până acum, formația din Brăila a disputat un singur amical, cu ACSC Cazasu (Liga 4 Brăila), iar elevii lui Florentin Petre au câștigat la scor, cu 5-2.

Foto: Dacia Unirea Brăila

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 05 Jul. 2021, 15:09 Actualizat: 05 Jul. 2021, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă