„Cuplul” Funda – Mina conduc Săgeata după despărțirea de Gache

13 Apr. 2012, 11:27 Liga 2

În runda a 21-a, din liga secundă la fotbal, Săgeata Năvodari va primi, pe teren propriu, vizita gălățenilor de la Dunărea. Meciul este programat, astăzi, de la ora 17,00, pe stadionul Flacăra, din Năvodari. Va fi prima partidă a echipei gazdă de la despărțirea de antrenorul Constantin Gache plecat, în această săptămână, la Delta Tulcea.

Deși se află pe locul doi în clasament, formația Săgeata Năvodari și-a pierdut antrenorul în această săptămână. Constantin Gache a primit o ofertă tentantă de la Delta Tulcea și a decis să o accepte. Conducătorii clubului năvodărean s-au orientat repede și au hotărât să încredințeze banca tehnică cuplului Constantin Funda – Gică Mina, cei care au fost secunzii lui Gache. Cei doi vor conduce, în premieră, echipa la meciul din runda a 21-a cu Dunărea Galați.

Înaintea acestui joc, Săgeata ocupă locul secund în seria Est cu 35 de puncte, în timp ce Dunărea se află pe 10 cu 27 de puncte. Din această perspectivă gazdele pornesc cu prima șansă. Observator din patrea Federației pentru această dispută a fost desemnat Bratu Cațaroș din Călărași.

În etapa următoare Săgeata va juca, pe 21 aprilie, la Constanța, cu Farul.

Sursa: Litoral TV

Foto: Alexandru RAITA

13 Apr. 2012, 11:27 Liga 2
Pe aceeași temă