„Vom face un mix între cei care au jucat mai puțin și cei are au evoluat mai mult”. Jerry Gane nu concepe ca Vâlcea rateze 16-imile Cupei

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Oct. 2016, 15:04 Cupa

CSM Râmnicu Vâlcea va face deplasarea mâine, la Ișalnița, pentru jocul din turul IV al Cupei României, fără câțiva jucători importanți. Astfel, Costin Stoica, Bogdan Geantă, Ionuț Neag și Radu Georgescu sunt accidentați și nu vor evolua joi, în jocul cu ACSO Filiași. De asemenea, Florin Costea simte ceva dureri la inghinali și va fi și el protejat pentru a fi apt în disputa de duminică, de campionat, cu FC Brașov. Mijlocașul Stephan Drăghici va absenta și el, fiind convocat la lotul Under 19 al României.

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, a anunțat că va trata meciul de Cupă cu seriozitate, pentru a obține calificarea în 16-imi. „Vrem să ne calificăm mai departe, voi face un mix între jucătorii care au evoluat mai puțin și cei care au jucat mai mult. Chiar dacă jocul cu Brașov este mai important, nu vreau să le răpesc jucătorilor mei bucuria de a juca în turul următor împotriva unei echipe de Liga 1, dar nici suporterilor, care așteaptă și ei în Zăvoi o formație de top din țară”, a spus Gane.

Partida dintre ACSO Filiași și CSM Râmnicu Vâlcea se va desfășura joi, 6 octombrie, de la ora 14:30, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Oct. 2016, 15:04 Cupa
Pe aceeași temă