VIDEO | „Atitudinea și determinarea au făcut diferența.” Președinte CS Mioveni povestește cum a trăit meciul cu Steaua și cum s-a sărbătorit după calificare

Marius ANGHEL 15 Dec. 2016, 13:37 Cupa

Președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a dezvăluit, joi, că jucătorii divizionarei secunde au avut primă pentru victoria în fața Stelei, însă a precizat că nu banii promiși, ci dorința de afirmare i-a motivat pe fotbaliștii argeșeni.

„E frumos. A fost o atmosferă excepțională, un stadion arhiplin și parcă altfel te atrage fotbalul când e așa. Băieții au fost extraordinari, și-au dorit și au fost foarte motivați. Le-am spus să fie încrezători că pot învinge Steaua. Atitudinea și determinarea au făcut diferența.

Sigur, au avut o primă specială pentru acest meci, dar nu asta a fost determinant. Dorința de afirmare, atitudinea, determinarea au dus la această prestație.

Obiectivul nostru a fost aducerea unei echipe de Liga 1 la Mioveni și acest obiectiv a fost depășit prin eliminarea Stelei. Acum va fi dificil (n.r. să treacă și de sferturi), pentru că sunt echipe bune, echipe de primă ligă”, a declarat Dumitru Olteanu la ProSport LIVE.

CS Mioveni a câștigat, după lovituri de departajare, meciul disputat miercuri seara pe teren propriu cu Steaua, în optimile de finală ale Cupei României. După 120 de minute, scorul a fost 1-1, iar la penalty-uri a fost 5-4.

Articol scris de Denis ȘCHIOPU (Mediafax)
Foto: FB FC Steaua București

Marius ANGHEL 15 Dec. 2016, 13:37 Cupa
Pe aceeași temă