Vasile Miriuță, după ce a învins Vâlcea și a ajuns în optimi cu CFR Cluj: „A fost greu, dar am meritat calificarea”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 19:32 Cupa
Vasile Miriuță, după ce a învins Vâlcea și a ajuns în optimi cu CFR Cluj:**

Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuță, a răsuflat mai ușurat înaintea jocului din Zăvoi, când a constatat că CSM Râmnicu Vâlcea nu îi are printre titulari pe foștii săi elevi Florin Costea și Daniel Stana. Până la urmă, Stana, recuperat cu perfuzii cu vitamine după o gripă, a intrat pe teren în finalul jocului, dar CFR a fost mai matură și s-a impus cu 1-0 în meciul din 16-imile Cupei Românei, cu toate că în ultmiele minute a evoluat cu doi eliminați.

„Știm că ne așteaptă un joc greu, chiar m-am bucurat înaintea jocului că nu au jucat Costea și Stana, doi jucători buni, care au evoluat și la mine. Le-am dat șansă jucătorilor care au evoluat mai puțin, și-au făcut datoria, am marcat și am ținut de rezultat. A fost un meci de cupă în care se putea întâmpla orice. Sunt bucuros că am câștigat și am mers mai departe. A fost greu, mai ales că am rămas în inferioritate ultimele 24 de minute, dar am meritat să mergem mai departe. Nu va fi ușor să ne apărăm trofeul, Cupa e un obiectiv pentru noi, dar cel mai important țel în acest sezon este să prindem play-off-ul”, a anunțat Vasile Miriuță.

CFR Cluj s-a impus în Zăvoi, scor 1-0, în disputa din șaisprezecimile Cupei României, cu CSM Râmnicu Vâlcea, după reușita lui Omrani din minutul 11. CFR Cluj a avut doi jucători eliminați, pe Cornel Ene (70) și Omrani (90), dar vâlcenii nu au fost în stare măcar să egaleze. CFR Cluj s-a calificat în optimi.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Tăuțan

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 19:32 Cupa
Pe aceeași temă