UTA are adversar greu în 16-imi. Todea: „Poate cu noi vor evolua mai mult cei care nu joacă în campionat”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2015, 09:16 Cupa
UTA are adversar greu în 16-imi.** Todea:

Singura echipă arădeană rămasă în Cupa României, UTA Bătrâna Doamnă, va juca în 16-imi, pe teren propriu, în compania celor de la Pandurii Târgu Jiu. Trupa lui Roland Nagy a fost ultima echipă din urna C extrasă în compania unei prim-divizionare. Gorjenii au vizitat chiar toamna trecută județul Arad, scoțând-o din Cupă pe Șoimii Pâncota (scor 2-1), echipă ce o învingea atunci chiar pe UTA, în turul 5.

Până nu demult, Cristi Todea, antrenorul secund de acum al UTei, dădea bătălii cu Pandurii Târgu Jiu în Liga 1. De data aceasta, „Dulăul” va privi de pe margine „duelul” dintre noua sa echipă și olteni, din cadrul 16-imilor Cupei. „Ca jucător, experiențele mele contra Pandurilor au fost destul de neplăcute. În ultimul timp au avut echipă bună, cu jucători combinativi, pe viteză, exact ce nu-mi plăcea când eram în teren. Acum, din postura de antrenor, îmi place să văd jucători care nu se sperie de minge. Chiar și anul acesta Pandurii are în componență jucători care pot evolua la nivel ridicat. Poate, totuși, la meciul cu noi vor evolua mai mult cei care nu joacă atât în campionat. Va fi o confruntare interesantă pentru noi”, a spus, pentru Sport Arad, fostul mijlocaș al Mediașului.

Bineînțeles, obiectivul „alb-roșiilor” este o calificare în optimi, acolo unde ar putea da de o formație și mai bine cotată din Liga 1. „În primul rând, ne bucură că am reușit să ne îndeplinim o dorință, pentru unii e chiar un vis să joace cu o echipă de Liga 1. E important ca tinerii noștri să vadă nivelul și calitatea jucătorilor de acolo. Dacă am ajuns aici, vrem să ne continuăm parcursul. E normal să ne dorim și mai mult de la aceasta competiție”, a mai punctat, pentru aceeași sursă, Cristian Todea, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Marius ANGHEL 12 Sep. 2015, 09:16 Cupa
Pe aceeași temă