Stadionul Areni a intrat în reparații în perspectiva meciului cu Steaua. Câți bani trebuie să dea sucevenii pentru a participa la jocul din 16-imi și ce modernizări vor observa

Marius ANGHEL 20 Oct. 2016, 12:29 Cupa
Stadionul Areni a intrat în reparații în perspectiva meciului cu Steaua.** Câți bani trebuie să dea sucevenii pentru a participa la jocul din 16-imi și ce modernizări vor observa

Cu o săptămână înainte de meciul din 16-imile de finală ale Cupei României cu Steaua, programat să se dispute joi, 27 octombrie, de la ora 21:30, pregătirile la stadionul Areni sunt în toi. Arena suceveană a intrat într-un amplu proces de cosmetizare, pentru a putea face față rigorilor unei partide de un asemenea nivel.

Astfel, la tribuna a doua s-a mai turnat un rând de trepte de acces, fiind în lucru și aproximativ 400 de gradene de lemn, pe care se vor așeza spectatorii. Ținând cont că sectorul supraetajat de la tribuna a doua nu va fi deschis publicului din motive de securitate, acolo se vor monta trei cabine de transmisie din termopan, care vor fi folosite de comentatorii de la Pro Tv, Digi și Dolce.

De asemenea, la tribuna zero s-a mai montat încă un rând din scaune de plastic, iar în spațiul de depozitare situat sub tribuna oficială s-a amenajat o toaletă.

Electricienii au de lucru la tribuna oficială, în parcarea stadionului și la porțile de acces, acolo unde se montează instalații de iluminat. Nu în ultimul rând, se va repara fațada din zona vestiarelor, urmând să se asfalteze și parcarea dinspre Inspectoratul de Poliție Județean.

Partida Foresta – Steaua din șaisprezecimile de finală ale Cupei României va avea loc joi, 27 octombrie, în nocturnă, cu începere de la ora 21.30, pe stadionul Areni. Partida va fi transmisă în direct de posturile de televiziune amintite mai sus. Biletele se vor pune în vânzare luni, prețul lor urmând să fie de 50 de lei la tribuna I, 40 de lei la tribuna a II-a și 30 de lei la peluze.

VEZI programul final al 16-imilor Cupei României

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 20 Oct. 2016, 12:29 Cupa
Pe aceeași temă