Fanii FC U Craiova se pregătesc de spectacol pe „Ion Oblemenco”. Au fost anunțate prețurile biletelor pentru meciul cu „U” Cluj din 16-imile Cupa României

Marius ANGHEL 16 Sep. 2019, 19:13 Stiri
Fanii FC U Craiova se pregătesc de spectacol pe

Suporterii echipei din Liga 3 „FC U” Craiova numără zilele până când favoriții lor vor intra pentru prima dată, pentru un meci oficial, pe noul stadion „Ion Oblemenco”. Acest lucru se va întâmpla pe data de 24 septembrie, atunci când trupa condusă de Eugen Trică o va întâlni în șaisprezecimile Cupei României pe Universitatea Cluj, formație care activează în Liga 2.

Meciul va avea loc de la ora 21:30, iar prețurile biletelor sunt următoarele:

Peluza Sud / Tribuna 2: 10 lei
Tribuna 1: 15 lei
Tribuna 0: 20 lei

Biletele vor fi scoase la vânzare începând cu 19 septembrie. Acestea vor putea fi achiziționate și online.

La acest joc, care se dispută într-o singură manșă, eliminatorie, se anunță o atmosferă incendiară, marca Peluza Sud 97, iar suporterii formației Craiova, din afara țării, Ardeal, București, Timișoara, Slatina, Hunedoara, Brașov și Deva și-au anunțat prezența la meciul de pe „Ion Oblemenco”.

În primele două tururi din acest sezon al Cupei României, „FC U” Craiova a trecut de divizionara secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu la loviturile de departajare, după 2-2 în timp regulamentar, dar și de echipa din Liga 3 Vedița Colonești, scor 2-1, după prelungiri. În campionat, Craiova a urcat în weekendul trecut pe primul loc în Seria a 4-a a Ligii 3, după victoria cu 5-0 de la Timișoara, cu ACS Poli, și este una dintre cele două echipe din întreg campionatul care au punctaj maxim după patru etape.

„U” Cluj a ajuns în 16-imi după ce a eliminat-o pe CSC Sânmartin, după ce învins-o, cu 2-1, cu mari emoții. În campionat, formația ardeleană are o situație dezastruoasă, cu doar trei puncte acumulate în șase meciuri jucate în șapte etape și se situează pe penultimul loc în Liga 2, într-un sezon în care își propune promovarea.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 16 Sep. 2019, 19:13 Stiri
Pe aceeași temă