EXCLUSIV | Debutul echipei lui Mititelu pe „Ion Oblemenco”, așteptat cu sufletul la gură! Număr impresionant de bilete vândute până acum pentru meciul „FC U” Craiova – „U” Cluj

Marius ANGHEL 20 Sep. 2019, 14:12 Stiri
EXCLUSIV | Debutul echipei lui Mititelu pe

Bănia fotbalistică fierbe. Pentru prima dată de când a fost construit nou stadion „Ion Oblemenco”, „FC U” Craiova, echipă finanțată de Adrian Mititelu și care activează în Liga 3, va juca pe această arenă. O va face săptămâna următoare, marți, de la ora 21:30, împotriva divizionarei secunde Universitatea Cluj, în cadrul fazei 16-imilor de finală ale Cupei României. În campionat, echipa antrenată de Eugen Trică joacă acasă la Drobeta Turnu Severin, însă așteaptă să fie gata noua arenă din Târgu Jiu pentru a se muta acolo.

În vederea meciului cu „U” Cluj, conducerea alb-albaștrilor a scos biletele la vânzare online, dar și la casieria de la sediul clubului din Craiova, acolo unde fanii echipei s-au îngrămădit și stau la cozi, astăzi. ProSport a aflat că, până în acest moment, s-au vândut deja 5.000 de bilete pentru meciul din 16-imile Cupei României.

Programul locației de unde pot fi achiziționate bilete în perioada 19 – 24 septembrie este între orele 10:00 – 19:00, inclusiv sâmbătă și duminică. Astăzi se vor vinde bilete și la stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, acolo unde va avea loc, de la ora 18:00, partida cu Flacăra Horezu, din cadrul etapei a 5-a a Ligii 3, Seria 4.

Totodată, se vând bilete pentru meciul din Cupa României pe platforma online eventim.ro, în toate stațiile OMV din țară, magazinele Vodafone (nu cele partenere) și rețeaua națională de librării Cărturești Humanitas.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Peluza Sud / Tribuna 2: 10 lei
Tribuna 1: 15 lei
Tribuna 0: 20 lei

În primele două tururi din acest sezon al Cupei României, „FC U” Craiova a trecut de divizionara secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu la loviturile de departajare, după 2-2 în timp regulamentar, dar și de echipa din Liga 3 Vedița Colonești, scor 2-1, după prelungiri. În campionat, Craiova a urcat în weekendul trecut pe primul loc în Seria a 4-a a Ligii 3, după victoria cu 5-0 de la Timișoara, cu ACS Poli, și este una dintre cele două echipe din întreg campionatul care au punctaj maxim după patru etape.

„U” Cluj a ajuns în 16-imi după ce a eliminat-o pe CSC Sânmartin, după ce învins-o, cu 2-1, cu mari emoții. În campionat, formația ardeleană are o situație dezastruoasă, cu doar trei puncte acumulate în șase meciuri jucate în șapte etape și se situează pe penultimul loc în Liga 2, într-un sezon în care își propune promovarea.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 20 Sep. 2019, 14:12 Stiri
Pe aceeași temă