„Să-ți fie rușine, Mircea Sandu!”

28 Oct. 2011, 10:36 Cupa
Poli a eliminat-o pe Steaua din Cupa României, după o partidă în care jucătorii lui Velcea s-au distrat cu vedetele lui Ilie Stan. Timișoara s-a impus cu 2-0, însă diferența de pe tabelă putea fi mult mai mare.
Imediat după meci, Marian Iancu a ținut să-i bătă obrazul lui Mircea Sandu pentru că a „trimis Timișoara în Liga a II-a” și a pus victoria obținută de Poli și pe seama oboselii acumulate de Steaua în partidele cu Maccabi Haifa și Rapid

„Să-ți fie rușine, Mircea Sandu! Trebuie să înțeleagă că fotbalul este altceva. A uitat ce este în iarbă. Creștem a treia generație în 6 ani, de când am venit. Nu înțelege nimic din fotbal. Avem cea mai puternică școală de fotbal din România, dar am fost retrogradați de unul ca Mircea Sandu.

Eu știu cum e să muncești la Timișoara, să scoți în Europa jucători precum Torje și Pantilimon nu este ușor. Mai avem două-trei generații, astea sunt lucrurile care s-au văzut în seara asta, ăsta e fotbal. Muncim, intrăm cu dezinvolură în teren și nu mai ținem cont că pe mine că cheamă Poparadu și îl am în față pe Bourceanu.

Curtean crește, în sfârșit, revine. A speculat foarte bine banda stângă, acolo unde lipsea Martinovic. Bravo, Vali Velcea, bravo pentru pregătirea făcută!

Am speculat foarte mult oboseala Stelei, știam că vin fără doi-trei jucători, am pregătit jocul foarte bine, ca un club profesionist. Steaua are un lot are ușor, ușor va reveni”, a declarat Marian Iancu.

28 Oct. 2011, 10:36 Cupa
Pe aceeași temă