Programul meciurilor tur din semifinalele Cupei României! Când, unde și ce posturi TV transmit jocurile din competiția KO

Marius ANGHEL 24 Mar. 2018, 08:30 Cupa
Programul meciurilor tur din semifinalele Cupei României!** Când, unde și ce posturi TV transmit jocurile din competiția KO

La nouă zile distanță după ce s-a efectuat tragerea la sorți pentru stabilirea celor două semifinale ale Cupei României, Federația Română de Fotbal a anunțat programul meciurilor tur. Acestea vor avea loc marți, 17 aprilie, respectiv joi, 19 aprilie. Returul este programat în jurul datei de 9 mai.

Pe 17 aprilie, de la ora 17:00, una solicitată de echipa care va fi gazdă pentru a putea organiza meciul pe teren propriu, având în vedere că nu are un stadion dotat cu instalație de nocturnă, se va desfășura FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș. Partida va fi televizată concomitent atât de DigiSport, cât și de TelekomSport.

Conducătorii echipei din Liga 2 trimiseseră adresă către FRF pentru a programa meciul de la Sibiu la o oră care să permită desfășurarea sa fără ajutorul instalației de nocturnă. În caz contrar, fiindcă stadionul Municipal nu are sistem de iluminat, iar închirierea unei noctune mobile nu a mai fost dorită, jocul ar fi avut șanse să se dispute tot la Mediaș, acolo unde are loc returul. Rugămintea le-a fost ascultată de această dată.

Cealaltă semifinală a Cupei, CS Universitatea Craiova – FC Botoșani, e programată să se desfășoare pe 19 aprilie, de la ora 20:30, pe noul „Ion Oblemenco”. Pe lângă DigiSport și TelekomSport, meciul tur dintre cele două echipe din Liga 1 va fi televizat și de PRO X.

Parcursul celor patru semifinaliste în această ediție a Cupei României:

FC Hermannstadt: Industria Galda (3-1), FC Voluntari (1-0, după prelungiri, 0-0 după 90 de minute), Juventus București (2-0), FCSB (3-0).
Gaz Metan Mediaș: Metaloglobus București (2-1), CS Mioveni (1-0), Astra Giurgiu (1-0).
CS Universitatea Craiova: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (2-0), CS Afumați (3-2, după prelungiri, 1-1 după 90 de minute), Dinamo București (1-0).
FC Botoșani: CFR Cluj (1-1 după 90 de minute, 3-2 după loviturile de departajare), Viitorul Constanța (3-2), CSM Poli Iași (3-2 după prelungiri, 1-1 după 90 de minute).

Foto: Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 24 Mar. 2018, 08:30 Cupa
Pe aceeași temă