Reacția lui Adrian Mititelu jr., după decizia ÎCCJ în dosarul palmaresului Universității Craiova. Ce le dorește familiilor ”domnilor Badea și Rotaru” | EXCLUSIV

Daniel VLAD 19 Mar. 2021, 11:02 Liga 2
Reacția lui Adrian Mititelu jr., după decizia ÎCCJ în dosarul palmaresului Universității Craiova. Ce le dorește familiilor ”domnilor Badea și Rotaru” | EXCLUSIV

Bănia fotbalistică clocotește la foc mic, iar palmaresul Universității Craiova a devenit de câțiva ani un câmp de luptă între ”FC U” Craiova, echipa din Liga 2 patronată de Adrian Mititelu, și actuala vicecampioană a României, ”CS U” Craiova, patronată de Mihai Rotaru.

Suporterii olteni sunt împărțiți în două tabere. Unii au ales să rămână fideli echipei lui Mititelu, chiar dacă a pornit de la zero, din Liga 4, iar ceilalți sunt alături de gruparea lui Rotaru, pornită direct din Liga 2 și implicată în lupta pentru campionat de mai mulți ani, însă fără succes de fiecare dată.

Adrian Mititelu junior, replică după decizia ÎCCJ privind procesul pentru palmaresul Universității Craiova

Acum, ambele grupări își pregătesc acum armele pentru o nouă mare bătălie. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, ieri, 18 martie, să retrimită la rejudecare procesul pentru palmaresul Universității Craiova dintre ”FC U” Craiova și clubul de drept public Universitatea Craiova, condus de Pavel Badea.

Atât la Tribunalul Dolj cât și la Curtea de Apel Timișoara, clubul sportiv condus de Pavel Badea a pierdut procesul cu ”FC U” Craiova.

Adrian Mititelu junior a reacționat după verdictul de ieri al ÎCCJ. ”Nu am pierdut nimic. Le doresc familiilor domnilor Badea și Rotaru la fel de multă dreptate cât ni s-a făcut nouă și Universității Craiova în acești ani. Așteptăm ca la Curtea de Apel Timișoara să se mai statueze odată ce toată lumea știe deja și a mai fost statuat o dată definitiv. În momentul de față avem autoritate parțială în sensul că avem sentința Tribunalului Dolj, care trebuie să mai rămână încă o dată definitivă la Curtea de Apel Timișoara.
Să nu uite distinșii domni când pun capul pe pernă noaptea că totuși există un Dumnezeu sus și toate se plătesc în viață la un moment dat”, a spus Mititelu junior pentru ProSport.

”FC U” Craiova: ”Asocierea dintre clubul sportiv de drept public condus de Pavel Badea și firma deținută de Mihai Rotaru îi face pe cei doi să creadă că dețin Universitatea Craiova”

Și clubul din Liga 2, U Craiova 1948 SA, a avut o reacție după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

”NU S-A PIERDUT NIMIC!
Înalta Curte de Casație și Justiție a admis calea extraordinară de atac, și anume recursul, cu scorul de 2 la 1 Clubului Spotiv de Drept Public condus de Pavel Badea, club ce este asociat cu firma deținută de Mihai Rotaru, și anume U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV S.A., asociere care îi face pe cei doi să creadă că dețin UNIVERSITATEA CRAIOVA.
Procesul se va rejudeca din stadiul de apel la Curtea de Apel Timișoara, unde se va statua încă o dată ce a mai fost statuat, și anume că malformația creată de numiții de mai sus nu are nicio legătură cu UNIVERSITATEA CRAIOVA, iar palmaresul este deținut de către FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A., actualmente în faliment, societate căreia îi este continuată activitatea, conform actului ei constitutiv, de către U CRAIOVA 1948 S.A., societatea pe care activează UNIVERSITATEA CRAIOVA în liga a II-a în prezent!
În momentul de față, conform celor întâmplate azi, avem o decizie favorabilă a Tribunalului Dolj și trebuie să asteptăm să devină definitivă din nou la Curtea de Apel Timișoara.
ÎNTREBARE PENTRU CUNOSCĂTORI:
Dacă Pavel Badea se supără mâine și reziliază contractul de asociere cu firma lui Rotaru, iar poimaine se hotărăște să semneze cu firma pe care activeaza FCSB, atunci să înțelegem că Gigi Becali va deține două echipe intr-una?!”, a transmis ”FC U” Craiova.

Daniel VLAD 19 Mar. 2021, 11:02 Liga 2
Pe aceeași temă