Primarul dinamovist din Berceni crede în șansa echipei sale contra Stelei: „Ne gândim că îi putem elimina”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Sep. 2014, 18:52 Actualizat: 16 Sep. 2014, 18:53 Cupa
Primarul dinamovist din Berceni crede în șansa echipei sale contra Stelei:  „Ne gândim că îi putem elimina”

Steaua va întâlni echipa de ligă secundă ACS Berceni în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Micuțul club ilfovean din sudul Bucureștiului are un buget de 1,5 milioane de lei și un stadion de 2.600 de locuri pe scaune dotat cu instalație de nocturnă. Arena din Berceni a fost gazda Stelei și în sezonul trecut al Cupei României când roș-albaștrii au învins-o în aceeași fază a competiței pe Avântul Bârsana cu scorul de 4-0.

ProSport a vorbit cu Marian Ghenu, primarul comunei Berceni, cel care se ocupă de finanțarea echipei. Șeful de la Berceni este dinamovist și speră într-o calificare istorică.  

Cum ați primit vestea că veți juca cu Steaua în Cupa României?
Când joci cu cea mai titrată echipă din România este o onoare. Mă bucur foarte mult că am picat cu ei, mai ales că eu sunt dinamovist. Am jucat la Dinamo vreme de 10 ani la copii și juniori, chiar am fost rezervă la un meci al echipei mari. Ne gândim că îi putem elimina, mai ales că probabil își vor menaja oameni importanți.

Veți acorda o primă specială jucătorilor în cazul unei calificări?
Toți banii pe care îi vom primi de la Federația Română de Fotbal pentru faza șaisprezecimilor îi vom da jucătorilor. Cred că este vorba de 150-200 de milioane.

Fanii Stelei au fost foarte nemulțumiți anul trecut când Steaua a jucat cu Avântul Bârsana pe stadionul dumneavoastră. Cum credeți că va fi acum?
Suporterii trebuie să știe că pe Steaua meciul cu Bârsana pe Ghencea ar fi costat-o 30.000 de euro. Grației relației bune pe care o avem cu cei din conducerea Stelei i-am găzduit fără niciun cost. Acum probabil că vor veni la meci, dar vor trebui să plătească un bilet de până în 20 lei. Domnul Argăseală și ceilalți oficiali vor avea parte de invitații gratuite.

Cei din comună pe cine credeți că vor susține?
Chiar nu știu. Lumea e împărțită între Steaua, Dinamo și Rapid. Important e că am reușit să aducem un nume mare în comuna noastră. Așa avem noi noroc să jucăm cu echipe campioane. Am întâlnit în șaisprezecimi și pe CFR Cluj.

Cei mai importanți jucători ai echipei antrenate de Marin Dragnea sunt Nicu Epaminonda (34 de ani) și Răzvan Pădurețu (33 de ani), campioni ai României cu Unirea Urziceni în 2009.

Articol scris de Ovidiu DUMITRESCU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Sep. 2014, 18:52 Actualizat: 16 Sep. 2014, 18:53 Cupa
Pe aceeași temă