Popovici a salvat-o pe Poli de o umilință!

06 Sep. 2011, 23:30 Cupa

Poli Timișoara a fost foarte aproape de a se face de râs din nou în Cupa României. După ce i-a eliminat pe cei de la Școlar Reșița abia în urma loviturilor de departajare, bănățenii s-au chinuit astăzi cu o nouă echipă din liga a treia, Național Sebiș.

Echipa din județul Arad a deschis repede scorul, chiar prin fostul polist Băd, iar Poli a egalat prin Tameș, care a transformat un penalty obținut de Goga. Meciul părea că se îndreaptă către prelungiri, dar Alex Popovici, care a împlinit astăzi 23 de ani, a marcat golul victoriei în minutul 88. Fotbalistul timișorean a scăpat pe contraatac, l-a driblat pe portarul Merșca, după care a trimis mingea în poarta goală.

„Mi-aș dori să întâlnim o echipă puternică în turul următor al Cupei României. Nu știu dacă putem întâlni pe UTA, ar fi frumos. Dacă nu, o echipă din prima ligă, pentru că acolo ne este locul. Aș vrea să jucăm cu Dinamo”, a declarat Popovici.

Este a treia oară când jucătorul timișorean înscrie de ziua lui. A mai marcat într-un meci Poli II – Gaz Metan Mediaș, în 2006 și într-o partidă cu FCM Bacău, în deplasare, când juca pentru FC Buftea, în urmă cu două sezoane. „Mă bucur mult că am înscris din nou de ziua mea și sper să o fac din nou, dar să nu marchez doar odată pe an”, a spus, râzând, Alex Popovici.

Articol de Radu FAUR
Foto Istvan SZASZ

06 Sep. 2011, 23:30 Cupa
Pe aceeași temă