Poli nu-l poate folosi pe cel mai experimentat jucător cu Steaua

27 Oct. 2011, 14:15 Cupa
Poli nu-l poate folosi** pe cel mai experimentat jucător cu Steaua

Iulian Tameș este accidentat și nu face parte din lotul de 18 al timișorenilor pentru meciul cu Steaua. Cristian Scutaru va purta banderola în lipsa mijlocașului.

Antrenorul lui Poli, Vali Velcea, are bătăi de cap înaintea jocului cu Steaua, din această seară. Căpitanul echipei și cel mai experimentat jucător al echipei alb-violete, Iulian Tameș (33 de ani), a suferit o contractură și nu va juca în partida cu roș-albaștrii.

Timișorenii au anunțat încă de marți că prezența lui Tameș în teren împotriva Stelei este incertă, însă problema nu părea atât de gravă. Mijlocașul ofensiv al poliștilor nu a putut fi recuperat însă și nici nu a fost inclus în lotul de 18 jucători pentru partida din această seară.

În absența lui Tameș, Vali Velcea va folosi, probabil, doi mijlocași defensivi în centrul liniei mediane, ambii cu o experiență mult mai mică decât căpitanul echipei: Adrian Poparadu (23 de ani) și Nicolas Gorobsov (21 de ani).

Primul unsprezece al lui Poli ar putea arăta astfel: Lepmets – Mera, Scutaru, F. Ilie, Sepsi – Chiș, Gorobsov, Poparadu, Curtean – Goga, Ricketts.

27 Oct. 2011, 14:15 Cupa
Pe aceeași temă