Olteanu e încrezător că CS Mioveni poate să o elimine și pe CFR Cluj: „Avem o șansă”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 19:17 Cupa
Olteanu e încrezător că CS Mioveni poate să o elimine și pe CFR Cluj:**

CS Mioveni va juca în sferturile de finală ale Cupei României cu CFR Cluj, deținătoarea a trei trofee a acestei competiții. După ce le-a eliminat pe Astra și Dinamo, echipa argeșeană va avea parte de un nou adversar tare, însă președintele Consiliului Director al clubului, Dumitru Olteanu, spune că și-ar fi dorit să pice cu Steaua, o echipă și mai în formă în Liga 1. Oficialul grupării din Liga 2 crede că împotriva campioanei ar fi umplut stadionul din Pitești. Contra clujenilor, jucătorii antrenați de Claudiu Niculescu au o șansă, așa cum crede Olteanu, însă trebuie „să își dorească și să trateze meciul cum trebuie”.

„Într-adevăr, era greu să alegi vreuna din echipe care să îți convină. Sincer, ne doream Steaua, pentru că sunt convins că reușeam să umplem stadionul din Trivale, deși știam că ne era aproape imposibil să ne calificăm. Cu CFR Cluj totul este posibil. Am văzut meciul lor cu Rapid din Cupă și au bătut pe final. Eu zic că avem o șansă. Important este ca și băieții să își dorească și să trateze meciul cum trebuie. Dacă vor juca așa cum au făcut-o cu Astra și Dinamo sigur avem o șansă”, a spus, citat de site-ul oficial al clubului argeșean, președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Meciul ce se va disputa pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești se va desfășura într-o singură manșă, însă data exactă și ora urmează a fi stabilite de televiziunea care va transmite partida. Cert este că CS Mioveni – CFR Cluj se va juca în perioada 2, 3, 4 decembrie.

Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 19:17 Cupa
Pe aceeași temă