„O să vedem dacă ne axăm și pe Cupa României sau doar pe campionat!”

22 Aug. 2012, 11:17 Cupa

FC Argeș n-a avut parte de un adversar facil la tragerea la sorți pentru turul IV al Cupei României. Piteștenii vor juca pe teren propriu împotriva rivalilor din județ, CS Mioveni, un adversar care pare superior cu toate că a avut parte de o mulțime de schimbăti după retrogradarea din Liga I. Tocmai de aceea, antrenorul principal al echipei FC Argeș nu știe dacă va forța în această competiție, o decizie în această privință urmând a se lua după o ședință cu conducerea clubului.

„Noi avem parte de un campionat foarte greu, mai avem și o deplasare în prima etapă a campionatului atunci când vom juca pe terenul celor de la Luceafărul Oradea. O să vedem ce vom face și în acest meci. O să purtăm și noi niște discuții cu persoane din conducerea clubului nostru și o să vedem dacă ne vom axa și pe Cupa României sau doar pe campionat. Avem un consum de efort și la acest meci, dar de asemenea este adevărat că și această competiție este una mai mult decât specială”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Se teme de unele accidentări

Tehnicianul piteștenilor se teme ca la acest meci să nu apară și anumite probleme cu privire la integritatea jucătorilor. „Sunt orgolii puse în joc și foarte probabil că fiecare în parte va încerca să impresioneze în acest meci. Noi sperăm să nu apară probleme la acest meci pentru că atunci ar fi regretabil să avem parte de probleme de ordin medical la acest joc. Pe mine unul acest meci mă încurcă foarte mult pentru că aveam deja un program stabilit pentru săptămâna respectivă și acum am totul dat peste cap. Trebuie să plecăm vineri dimineața la jocul din prima etapă a campionatului, dar noi miercuri seara avem meci oficial. Să vedem când ne vom putea recupera pentru partida din campionat”, a mai spus Dumitrescu.

Sâmbătă la Târgoviște

La finalul acestei săptămâni FC Argeș va juca ultimul meci amical înainte de startul jocurilor oficiale. Piteștenii vor întâlni echipa Chindia Târgoviște, într-o partidă ce va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 11:00 pe stadionul celor de la Chindia. Acesta va fi ultimul meci amical pentru piteșteni înainte să debuteze seria confruntărilor oficiale.

Elevii lui Viorel Dumitrescu vor avea parte de jocuri foarte grele, urmând ca primul meci oficial al campionatului să fie partida din turul IV al Cupei României, atunci când alb-violeții vor primi pe teren propriu replica celor de la CS Mioveni. După confruntarea cu echipa din Mioveni cei de la FC Argeș vor avea parte de jocurile grele și din campionat întâlnind echipa Luceafărul Oradea în ceea ce va fi primul joc oficial al campionatului. Tocmai de aceea antrenorul piteștenilor, Viotrel Dumitrescu, are mari așteptări de la acest meci și vrea ca și jucătorii săi să intre cât mai bine în atmosfera acestui prim meci oficial.

Sursa: FC Argeș

22 Aug. 2012, 11:17 Cupa
Pe aceeași temă