Niculescu, distrus după ce CFR a întors meciul de la 0-3: „Trăiesc un coșmar, un blestem”

Marius ANGHEL 03 Dec. 2014, 00:07 Cupa
Niculescu, distrus după ce CFR a întors meciul de la 0-3:**

Înfrângerea celor de la Mioveni în sferturile Cupei României, scor 3-4, în fața celor de la CFR Cluj l-a afectat serios pe Claudiu Niculescu, antrenorul echipei argeșene, care era extrem de supărat la finalul partidei, mai ales că echipa sa conducea în minutul 62 cu 3-0. Tehnicianul a comentat faza în care cei de la CFR s-au comportat nesportiv și nu le-au înapoiat mingea jucătorilor săi, din această fază reieșind golul de 3-3. Acesta s-a limitat să spună faptul că echipa CFR-ului are o lipsă mare de caracter.

„Trăiesc un coșmar! Trăiesc un blestem cu această echipă… Sunt nervos, frustrat. Nu pot să cred…. Am condus o echipă cu 3-0 și timp de 60 de minute nu au jucat nimic… E incredibil.

Am văzut lipsă de caracter. Echipa asta e obișnuită cu așa ceva. Am mai trăit așa ceva cu CFR Cluj, când eram la Universitatea Cluj. Eram obișnuit cu ei, problema e că poate lor li s-a insuflat această idee, să nu aibă caracter, pentru că sunt jucători străini totuși. Dar eu îmi asum acest eșec. Este și problema jucătorilor noștri că nu au fost atenți acolo.

Vor urma alte nopți de nesomn, mi se întâmplă a doua oară în viață și culmea cu aceeași echipă. Am dominat clar o echipă care e pe locul doi în Liga 1. Ne-am bătut singuri, au fost unele greșeli inimaginabile. Ar fi fost o performanță uriașă să mergem în semifinale. În actualul format e aproape imposibil ca o echipă din Liga a 2-a să ajungă să atingă o asemenea fază a competiției”, a spus Cluadiu Niculescu la Sport.ro.

„Arbitrii sunt înalți, eleganți, frumoși, atât”

Claudiu Niculescu a comentat ironic prestația arbitrilor din acest meci, acesta acuzând voalat faptul că centralul a acordat ușor un penalty la scorul de 3-0 pentru echipa sa și astfel cei de la CFR au revenit în joc. Le-aș zice multe arbitrilor, dar nu știu ce să zic în câteva cuvinte. Dacă spun ceva, mă suspendă 7-8 etape. Sunt înalți, eleganți, frumoși, atât. Le-a dat penalty-ul ăla ușor care i-a băgat în joc, dar nu e vina arbitrilor”, a mai spus Niculescu.

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României-Timișoreana, după ce a învins, cu scorul de 4-3, echipa de ligă secundă CS Mioveni, în sferturile de finală ale competiției, în care în minutul 62 clujenii erau conduși cu scorul de 3-0. Pentru CS Mioveni au marcat Stoica ’36, Nilă ’51, ‘Galan ’59, iar pentru CFR au încris Tade ’62 (penalti), ’87, Chanturia ’68 și Ivanovksi ’90+4.

Golul de 3-3 marcat de clujeni a fost contestat de CS Mioveni, deoarece gazdele așteptau să primească mingea înapoi de la adversari, după ce o trimiseseră în afara terenului pentru a permite medicilor să intre pe teren, însă clujenii au ales să continue faza.

Marius ANGHEL 03 Dec. 2014, 00:07 Cupa
Pe aceeași temă