Mioveniul poate spera la calificare! Gane: „Cupa nu e un obiectiv, dar vrem să câștigăm”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2012, 12:43 Cupa
Mioveniul poate spera la calificare!** Gane: „Cupa nu e un obiectiv, dar vrem să câștigăm

Concentrată pe campionat, CS Turnu Severin va menaja majoritatea titularilor cu divizionara secundă, primordial fiind meciul de duminică, de la Iași, din etapa a X-a a Ligii I.

„Obiectivul nostru nu e Cupa României, dar e un meci oficial pe care trebuie să-l câștigăm, pentru a ne face fericiți suporterii. Probabil vor juca și alți fotbaliști, care au evoluat mai puțin în primele etape din campionat”, a spus secundul Jerry Gane.

De altfel, principalul Nicolo Napoli i-a reprimit la echipă și pe cei patru jucători excluși din lot în urmă cu o lună, perioadă în care aceștia s-au antrenat doar separat. Astfel, Ninu, Dragalina și Ologu ar putea fi titularizați, iar Ștețca va fi, probabil, rezerva lui Iordan. Ultimul s-a aflat și anul trecut între buturi, în meciul din 16-imile Cupei României, când echipa severineană a întâlnit tot CS Mioveni, pe același stadion, doar că mehedințenii activau la vremea respectivă în eșalonul secund, iar argeșenii erau cei care se aflau în subsolul Ligii I. Severinul s-a impus la loviturile de departajare, unde portarul Iordan n-a fost învins decât o singură dată. „Anul trecut a fost 2-2 după 120 de minute și ne-am impus cu 4-1 la penaltiuri. Sper ca de data aceasta să câștigăm în timpul regulamentar, ca să nu acumulăm oboseală, fiindcă ne așteaptă un meci mult mai important duminică, în campionat, la Iași. Mi-aș dori mult să apăr iar în Cupă, cu Mioveni, mai ales că nu am evoluat deloc în acest sezon”, a precizat Iordan.

Bogdan Stoica, convins că va câștiga

Cu gândul la meciurile din Liga a II-a, CS Mioveni intenționează să-i menajeze astăzi pe Andrei Mărgăritescu, Emil Dică sau Rică Neaga. Ar putea juca în schimb Bogdan Stoica, fundaș care și-a reziliat la începutul acestei luni contractul cu CS Turnu Severin. „Avem șanse mari de calificare, pentru că jucătorii de la Severin sunt foarte supărați că nu și-au primit salariile de la începutul campionatului. CS Turnu Severin nu-i o echipă rea, dar fără bani n-ai cum să joci și să faci performanță. Eu cred că ne vom califica mai departe”, a afirmat, în presa argeșeană, Stoica, jucător care fusese transferat de CS Turnu Severin în vară chiar de la Mioveni, dar la care a renunțat după doar două luni.

De fapt, Stoica a fost singurul care a acceptat rezilierea contractului, Ștețca, Ninu, Ologu și Dragalina, înștiințați și ei să-și caute alte echipe, preferând să rămână în continuare la malul Dunării, deoarece perioada de transferuri se încheiase. Revenit la Mioveni după începutul campionatului, Stoica nu a evoluat nici în precedentele meciuri din Cupa României, pe care argeșenii le-a disputat în actuala ediție cu FC Argeș (6-0) și Pandurii II Târgu Jiu (2-1)

Prețuri mai mici în cupă la bilete

Pentru meciul din 16-imile Cupei României, organizatorii au decis să nu mai deschidă peluzele și să pună în vânzare doar 3000 de bilete. Astfel, pentru un loc la tribuna a II-a și la tribuna I se va plăti 5 lei, iar un tichet la tribuna 0 va costa 10 lei, în timp ce intrarea la tribuna oficiala va fi 40 lei, spre deosebire de 100 lei, cât se percepe în campionat, unde la peluze se achită 5 lei, la tribuna a II-a – 10 lei, la tribuna I – 15 lei, iar la tribuna 0 – 20 lei. Cu Mioveni, cei aproape 500 de abonați vor avea intrarea gratuită.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 26 Sep. 2012, 12:43 Cupa
Pe aceeași temă