Doliu la CS Afumați! Unul dintre antrenorii echipei din Liga 3 a murit într-un accident rutier. Reprezentanții clubului, devastați: ”E o pierdere imensă!”

Marius ANGHEL 08 Oct. 2023, 00:16 Liga 3

Veste tragică primită de reprezentanții clubului din Afumați sâmbătă dimineață, în ziua în care echipa de seniori avea programat meci la Clinceni, în etapa a 7-a a Ligii 3.

Antrenorul secund Marius Oprea, cel care cu o seară înainte nu răspunsese apelurilor telefonice pentru stabilirea ultimelor detalii privind meciul de sâmbătă, nu va mai fi niciodată alături de echipă, ci va rămâne veșnic în amintirea celor cu care a colaborat.

În drum spre casă, Oprea a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața. ”E o pierdere imensă, un om care răspundea pozitiv la orice”, îl plânge Vasile Neagu, antrenorul prinicipal al CS Afumați.

Antrenorul secund al CS Afumați a murit într-un accident de mașină în drum spre casă!

Vineri noapte, site-urile de specialitate, și sâmbătă dimineață, jurnalele de știri ale televiziunilor, au anunțat un tragic accident petrecut pe DN 2, în zona localității Șindrilița (Ilfov), pe sensul de mers către Urziceni, în care au fost implicate două mașini. În urma impactului, șoferul autovehiculului ricoșat pe câmp a decedat, iar alte trei persoane, aflate în cealaltă mașină, au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri. Traficul a fost blocat câteva zeci de minute.

”La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, iar din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 4 persoane, dintre care una a decedat(un şofer), iar celelalte trei au fost transportate la unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Ilfov singurele informații despre acest accident, preluate de site-uri și televiziuni.

A doua zi, telefonul de pe care s-a încercat cu o seară înainte contactarea lui Marius Oprea (foto, în stânga) a sunat, iar de la celălalt capăt al undelor a venit vestea ca o lovitură în moalele capului. Șoferul decedat în urma accidentului era chiar Oprea, care la acel moment se afla în drum spre casă de la București. Impactul pe contrasens a fost atât de puternic, încât medicii de pe ambulanță care au încercat resuscitarea sa nu au avut succes.

Marius Oprea activa la CS Afumați din 2017

Marius Oprea a fost fotbalist, a făcut junioratul la Steaua, iar la seniori a evoluat la echipe precum Danubiana București, Mecon București sau TMB București. Avea 61 de ani, era deținător al licenței A de antrenor, colabora cu CS Afumați din 2017, iar la prima echipă a clubului ilfovean a fost antrenorul secund din 2018, când echipa era în Liga 2, până în prezent.

A mai antrenat Rapid 2, i-a fost ”secund” lui Mihai Stoica și Marius Șumudică, dar a avut și o școală de fotbal, Viitorul București, înainte de a ajunge la Afumați.

Vestea decesului său a adus multe lacrimi și tristețe la CS Afumați.

”E o pierdere imensă, un om, un colaborator, un antrenor profesionist căruia nu cred că îi va ocupa cineva locul. Nu mă regăsesc nici acum, la ore bune după ce am aflat nenorocita veste. Parcă zici că a murit tatăl meu, așa mă simt. Era un om de încredere, săritor, ne ajuta, era extrem de implicat în toată activitatea noastră sportivă. Un om care răspundea pozitiv la absolut orice. Nu îmi vine să cred că nu mai e”, a spus, pentru Liga2.ro, Vasile Neagu, antrenorul principal al Afumațiului, care a colaborat cu Oprea din 2018.

Înmormântarea sa va avea loc marți, 10 octombrie, iar cei care doresc să-și ia rămas bun de la Marius Oprea o pot face luni, la capela cimitirului Belu din București.

CS Afumați: ”O pierderea uriașă a unui om care a scris o parte din istoria formației noastre cu majuscule”

Duminică, CS Afumați a avut și un mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook prin care a anunțat decesul antrenorului secund Marius Oprea.

”Drum lin, domnule profesor!
Cu profunda tristete, Clubul Sportiv Afumati anunta o pierderea uriasa a unui om care a scris o parte din istoria formatiei noastre cu majuscule! Ne este greu sa gasim cuvintele potrivite acum cand Domnu’ Profesor Marius Oprea pleaca pentru totdeauna, prea devreme la varsta de 61 de ani. Transmitem condoleante familiei in aceste momente dureroase si tuturor celor care l-au cunoscut, simtindu-i lipsa acum, cand a trecut in vesnicie.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Inmormantarea va avea loc marti, 10 octombrie, iar cei care doresc sa-si ia ramas bun de la Marius Oprea o pot face luni, la capela cimitirului Belu din Bucuresti”, a transmis CS Afumați.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-7-liga-3-19287807

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tonto-gol-in-stil-banel-nicolita-la-ghiroda-19288010

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scene-ireale-in-minerul-ocna-dej-olimpia-satu-mare-din-liga-3-19287999

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-darabani-a-fost-exclusa-din-liga-3-19287635

Marius ANGHEL 08 Oct. 2023, 00:16 Liga 3
Pe aceeași temă