VIDEO | Desfășurare incredibilă în SC Popești Leordeni – CS Afumați! Gol după un penalty evident neacordat și două reușite de senzație: execuție fantastică de la mijlocul terenului și o foarfecă

Andrei PASCU 25 May. 2023, 17:00 Liga 3
VIDEO | Desfășurare incredibilă în SC Popești Leordeni - CS Afumați! Gol după un penalty evident neacordat și două reușite de senzație: execuție fantastică de la mijlocul terenului și o foarfecă

A fost un meci aprins în turul semifinalei barajului din Liga 3 între SC Popești Leordeni și CS Afumați. S-au impus gazdele, scor 2-1, după ce au fost conduse. Formația lui Valentin Ivan a întors rezultatul în urma a două goluri spectaculoase.

SC Popești Leordeni, victorie în turul cu CS Afumați, în urma a două goluri spectaculoase!

S-a deschis repede scorul în partida de miercuri, din prima manșă, încă din minutul 8, când CS Afumați a marcat în urma unei erori majore de arbitraj. Echipa gazdă a beneficiat de o lovitură de colț, mingea a ajuns la marginea careului, iar apoi a fost în mod evident atinsă cu mână de un jucător de la Afumați, în urma unui șut al lui Boiangiu.

Eroarea a fost vizibilă, mâna apărătorului fiind depărată de corp, dar ”centralul” Ionuț Cătălin Ilie (Bucureşti) a lăsat jocul să continue. Spectatorii din tribune au protestat la rândul lor, pe lângă fotbaliștii echipei din Popești Leordeni, iar din tribune s-a auzit, din partea unui suporter: ”vrăjitorule, ai venit?!”, făcând trimitere la modul în care a interpretat arbitrul faza.

Însă, Ionuț Cătălin Ilie nu a reacționat, faza a continuat și CS Afumați a deschis scorul câteva secunde mai târziu, prin Robert Buduroi, cu capul, profitând și de un plasament greșit al portarului Andrei Voican, care nu s-a înțeles cu un fundaș.

Vlad Motroc, gol de la mijlocul terenului în turul SC Popești Leordeni – CS Afumați

La cabine s-a intrat cu rezultat de egalitate, în urma unui gol superb reușit de Vlad Motroc, în minutul 37, care a executat imparabil o lovitură liberă de la mare distanță, din apropierea cercului de la mijlocul terenului. Balonul s-a dus în transversală, l-a lovit apoi pe portarul Mihai Obretin în spate și a intrat în poartă.

  • SC Popești Leordeni: Voican – Neculăiță, Motroc, Lolescu, Vincene Toma (cpt.), Trandafirescu, Boiangiu, Kaplan, Ghineț, Vl. Niculae, Oct. Nedelcu.
    Au mai jucat: Al. Păun, Tălmaciu, Al. Ivan, A. Pătrașcu, Vlada

    Rezerve neutilizate: Achiriloaei – Al. Anghel, Șutru, Mih. Sima
  • CS Afumați: Obretin – M. Leca, Buduroi, Ciucur, Zaina (cpt.), Iamandache, A. Oprea, Vl. Tudorache, Robicek, Cocoș, Th. Nicolae
    Rezerve: Chioveanu – Al. Nae, Al. Ilie, Laur. Ardelean, Șt. Stîngă, Beșleagă, Bg. Matei, Rz. Avram, I. Ionică

Rafael Trandafirescu a adus victoria pentru SC Popești Leordeni, cu gol din foarfecă. Gazdele au acuzat arbitrajul 

Diferența s-a făcut în partea a doua, când gazdele au marcat din nou spectaculos, de data aceasta prin Rafael Trandafirescu. În minutul 52, un balon venit din partea dreaptă l-a lovit pe jucătorul echipei SC Popești Leordeni, care a gândit rapid situația și a marcat din foarfecă, din apropierea careului mic, în uralele spectatorilor din tribune, chiar dacă avea lângă el un fundaș al Afumațiului.

A fost consemnată și o eliminare, în tabăra celor de la SC Popești Leordeni, văzând cartonașul roșu Marian Vlada. Conform celor anunțate de echipa sancționată, decizia a fost la rândul ei una controversată, la fel ca golul Afumațiului, întrucât Ionuț Cătălin Ilie a întors o altă decizie, în primă fază decizând să acorde mingea pentru SC Popești Leordeni.

S-a acordat și un număr important de cartonașe galbene, conform aceleiași postări a gazdelor.

Pe final de meci, arbitrul l-a eliminat pe atacantul nostru Vlada, la o fază confuză la care pur și simplu a schimbat decizia după ce dăduse fault pentru noi. Explicația a fost că Vlada ar fi lovit cu cotul în săritură. În plus, o ploaie de cartonașe galbene s-a abătut peste echipa noastră”, a comunicat clubul SC Popești Leordeni pe pagina de Facebook.

SC Popești Leordeni, cu prima șansă în returul cu CS Afumați

Așadar, victorie cu 2-1 pentru SC Popești Leordeni în turul cu CS Afumați, returul și calificata în finala barajului pentru promovarea în Liga 3 urmând să fie consemnate sâmbătă, 27 mai.

În finala pentru promovarea în Liga 2, una dintre cele două va întâlni învingătoarea dintre Farul 2 și CS Tunari, în tur, la Ovidiu, scorul fiind 3-1 pentru ”satelitul” campioanei României.

În meciul cu CS Afumați, SC Popești Leordeni a avut și galerie.

Foto și video: SC Popești Leordeni

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ce-meci-ce-nebunie-cs-blejoi-s-a-impus-de-o-maniera-dramatica-in-deplasarea-de-la-viitorul-daesti-in-cel-mai-spectaculos-joc-din-mansa-tur-a-fazei-semifinale-a-barajului-de-promov-19272555

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-ese-cu-farul-2-in-semifinala-barajului-19272558

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-hunedoara-avantaj-dupa-turul-cu-gloria-bistrita-nasaud-19272533

https://liga2.prosport.ro/liga-3/incep-meciurile-de-baraj-pentru-promovarea-in-liga-2-astazi-de-la-ora-1800-au-loc-cele-zece-jocuri-tur-din-faza-semifinala-19272388

Andrei PASCU 25 May. 2023, 17:00 Liga 3
Pe aceeași temă