Lincar: „Jucătorilor le lipsește un pic mai multă încredere în valoarea lor”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 15:33 Cupa
Lincar:**

Antrenorul CS Universității Craiova s-a arătat dezamăgit de înfrângerea din Cupa României. Erik Lincar consideră că jucătorii trebuie să arate mai multă personalitate în joc.

La conferința de presă de la finalul jocului cu Chindia Târgoviște, Erik Lincar a spus: „Pentru noi nu e un rezultat cu care să ne mândrim. A contat foarte mult și eliminarea celor doi jucatori. A trebuit ca în opt oameni să rezistăm și să încercăm să câștigăm acest joc la penalty-uri, ceea ce eu credeam că se poate întâmpla. Dar, din păcate, nu s-a întâmplat. Echipa gazdă a reușit să marcheze, chiar și al treilea gol, s-a calificat mai departe și le doresc baftă în turul următor”.

Antrenorul Universității are dubii în privința eliminării lui Oprița: „Cea de-a doua eliminare mi s-a părut cam ușor acordată, mai ales că a fost o minge centrată în lateral, Oprița a sărit cu piciorul în sus, și cum mâna. A fost o decizie un pic proastă”.

Lincar apreciază că jucătorii săi trebuie să aibă mai multă încredere în forțele proprii: „Jucătorilor le lipsește un pic mai multă încredere în valoarea lor. Nu-i înțeleg de ce, din punctul meu de vedere sunt jucători valoroși, dar acest lucru trebuie să-l demonstreze în teren, să arate mai multă personalitate. Astăzi, prima repriză destul de slabă, a doua am jucat un pic mai bine, chiar cu un om mai puțin. Iar sâmbătă ne așteaptă un meci deosebit de important, în campionat”.

Universitatea Craiova a pierdut cu 3-1 în extra-time întâlnirea de pe terenul Chindiei Târgoviște și rămâne în afara Cupei României.

Sursa: CS Universitatea Craiova
Foto: Marius TUDOR

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 15:33 Cupa
Pe aceeași temă