Jucătorii și antrenorii lui ALRO, băgați în ședință

07 Sep. 2011, 18:14 Cupa
Jucătorii și antrenorii lui ALRO,** băgați în ședință

Președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu, a părăsit stadionul „Sportul” imediat după fluierul de final al partidei la capătul căreia echipa slătineană a fost eliminată din Cupa României de formația din Vișina Nouă.

Contactat telefonic, oficialul grupării aluministe nu a dorit să comenteze declarația antrenorului Corneliu Papură, însă a precizat că nu este exclus să se ia o decizie în privința schimbării băncii tehnice.

„Papură să spună clar, eu nu pot să fac supoziții pe declarațiile lui. Nu pot eu singur să iau o decizie, dar vom avea miercuri o ședință cu jucătorii și antrenorii, și probabil se va întâmpla ceva, dar nu știu… Este inadmisibil să ratezi trei-patru ocazii și să primești gol în minutul 90. Jucând, putem ieși din criză”, a spus Nițulescu.

„O să avem o discuție cu Papură”

După rezultatele slabe înregistrate în acest început de an competițional, oficialii celor de la Alro Slatina vor lua, astăzi, anumite decizii care ar putea viza și staff-ul tehnic al echipei.

Președintele executiv al clubului, Jane Nițulescu, spune că după-amiază este programată o întrunire cu antrenorii și jucătorii, în urma căreia se vor trage unele concluzii.

„Noi facem analize după fiecare meci. O să avem o ședință cu echipa și cu antrenorii, să vedem ce se întâmplă de nu putem să câștigăm. Vor fi niște concluzii, iar în funcție de care sunt discuțiile și de anumite probleme, se vor lua niște decizii. Eu, ca și majoritatea celor de aici, trebuie să fim responsabili că această echipă este a județului Olt și a municipiului Slatina, nu a lui X, Y sau Z. O să avem o discuție cu Papură la ora 17.30”, a declarat Nițulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

07 Sep. 2011, 18:14 Cupa
Pe aceeași temă