Hermannstadt, surpriza Cupei după ce a eliminat deținătoarea trofeului și a Supercupei. „A fost un bun prilej pentru a vedea la ce nivel ne situăm”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2017, 18:14 Cupa

AFC Hermannstadt a produs surpriza în 16-imile de finală ale Cupei României. În această după-amiază, echipa sibiană din Liga 2 a eliminat-o pe prim-divizionara FC Voluntari, nimeni alta decât deținătoarea trofeului și a Supercupei României.

După 90 de minute de joc, cele două echipe erau la egalitate (0-0), astfel că s-a intrat în prelungiri. Unicul gol a fost reușit de Răzvan Dâlbea în minutul 97, cu un șut în vinclu, la colțul lung, din 18 metri lateral dreapta.

„Ne-am dorit foarte mult să obținem un rezultat pozitiv, în fața echipei care a câștigat Cupa României și Supercupa în sezonul precedent. Pentru noi, meciul cu o echipă din Liga 1 a fost un bun prilej pentru a vedea la ce nivel ne situăm. FC Hermannstadt este un club tânăr, iar astfel de performanțe ne aduc capital de imagine. În optimi avem șansa de a juca împotriva altei echipe din primul eșalon. Le mulțumim suporterilor pentru că au fost alături de noi în număr atât de mare și la acest meci. Îi felicit pe antrenori și jucători pentru această victorie atât de importantă pentru noi”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț

Următorul meci oficial al echipei sibiene este programat sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 16:00, la Pitești, cu FC Argeș, în etapa a 14-a a Ligii 2.

AFC HERMANNSTADT – FC VOLUNTARI   1-0 după prelungiri (0-0 după 90 de minute)
Răzvan Dâlbea 97′

H. Moldovan – Mih. Stancu, I. Stoica, Ct. Pîrvulescu, D. Tătar (cpt.) – Necșulescu (Dâlbea 78′), Boboc – P. Petrescu (S. Lupu 95′), Bg. Rusu, I. Popa (Hergheligiu 60′) – Cîrstean (Șt. Blănaru 69′)
Rezerve neutilizate: Căbuz – R. Crișan, Pamfile
Antrenor: Alexandru Pelici

Petrariu – Filipov, Balaur, Mih. Popescu, Acsinte – Al. Răuță (Laur. Marinescu 91′), Novac (cpt.) – Mih. Căpățână (Ivanovici 66′), Fl. Cernat, Pîrcălabu (Popadiuc 73′) – Tudorie
Rezerve neutilizate: Gavrilaș – C. Achim, Vl. Olteanu, Trandafirescu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Stadion: Municipal (Sibiu); Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș); Asistenți: Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Adrian Mărginean (Aiud).

Articol scris de Adi Georgescu
Foto și video: fb FC Hermannstadt

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2017, 18:14 Cupa
Pe aceeași temă