Grigoraș: „O victorie obținută cu greu și, recunosc, cu puțină șansă”

Marius ANGHEL 24 Sep. 2014, 13:18 Cupa
Grigoraș:**

Șoimii Pâncota a părăsit Cupa României în faza 16-imilor după ce a pierdut cu 1-2 în fața echipei Pandurii Târgu Jiu. Arădenii au reușit să egaleze prin Flavius Băd în minutul 31 după ce prim-divizionara a deschis scorul în minutul 22 prin Nejc Mevlja. Totuși, oltenii au marcat golul decisiv cu cinci minute înainte de final după un șut al lui Predescu deviat decisiv în colțul opus de Suciu.

Antrenorul echipei Pandurii a urmărit meciul de la Pâncota din tribună, în spatele băncilor de rezerve, alături de președintele clubului Mihai Prunariu și asta după ce Petre Grigoraș a fost eliminat la partida precedentă din campionat de pe terenul Astrei de către arbitrul Robert Dumitru.

Tehnicianul s-a declarat mulțumit la final de rezultatul obținut la Pâncota. „O victorie obținută cu greu și recunosc, și cu puțină șansă. Asta nu înseamnă însă, că ne-am mișcat noi rău, dar am întâlnit aici niște condiții de joc foarte grele. Un teren foarte, foarte moale, denivelat, care a avut darul de a echilibra din start forțele. Mă bucur că până la urmă e totuși o victorie care ne asigură calificarea în faza următoare a competiției. Să sperăm că atunci nu vom mai avea aceeași programare, să jucăm în campionat și apoi la 48 de ore în Cupă. Și acum am vrut să respectăm competiția, e bine că totul s-a încheiat cu bine…”, a declarat Grigoraș, citat de panduriics.ro, la finele întâlnirii.

Grigoraș a avut cuvinte de laudă și pentru adversar. „Șoimii formează o echipă solidă, au avut ambiție, noi veneam după o înfrângere, o traumă psihică la Astra. E greu să joci după un meci ca al nostru la Giurgiu. Bine că ne-am calificat! Foarte greu obținută calificarea, am respectat competiția, bine că am trecut cu bine”  a mai spus antrenorul echipei Pandurii.

Foto: Pandurii Târgu Jiu

Marius ANGHEL 24 Sep. 2014, 13:18 Cupa
Pe aceeași temă