Frustrare în Giulești: „Nu s-a simțit diferența între noi și Petrolul! Liga 1 nu are asemenea fani”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 23:24 Cupa
Frustrare în Giulești:**

 Rapidul pierde în fața Petrolului și este eliminată din Cupa României. Andrei Ciolacu a declarat după meci că nu s-a simțit diferența între Rapid și Petrolul. Atacantul are și un regret: „Păcat de acești fani, Liga 1 nu are asemenea atmosferă”

„Este păcat de atmosfera care a fost la acest meci, mult peste nivelul Ligii 1. Simt că puteam scoate mai mult, e păcat. La pauză chiar eram încrezător. Nu s-a simțit diferența între noi și Petrolul. Cred că puteam scoate mai mult din meciul ăsta”, a declarat Ciolacu la Sport.ro.

„Sperăm să revenim în prima ligă”

„Rapidul rămâne iubită indiferent de nivelul la care jucăm. Eu și colegii mei nu am simțit diferența față de Petrolul. Dar Petrolul are experiență, au jucători care au evoluat și în străinătate. Eu sunt încrezător că vom reveni în prima divizie și că vom duce Rapidul acolo unde îi este locul”, a mai spus atacantul.

Petrolul Ploiești, deținătoarea trofeului, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României – Timișoreana, după ce a învins joi seară, la București, cu scorul de 2-0 (0-0), pe Rapid, în optimile competiției. Golurile au fost marcate de Dore ’66 și Romario ’72.

Foto: Octav GANEA

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 23:24 Cupa
Pe aceeași temă