FCM Bacău se prezintă la Zagon într-o formulă inedită!

28 Aug. 2012, 15:03 Cupa
FCM Bacău se prezintă la Zagon** într-o formulă inedită!

Cu un lot decimat, fara partide de verificare in picioare si cu sperante de viitor zero, FCM Bacau revine pe teren. O face dupa o pauza de o vara, intr-un meci de Cupa contra unei formatii specializate in eliminari sonore. Astazi, de la ora 17.30, „galben-albastrii” vor evolua pe terenul campioanei judetului Covasna, FC Zagon, care a depasit in fazele precedente ale competitiei pe Prahova Tomsani, Gloria Buzau si Aerostar.

Cu toate ca se afla intr-o situatie limita ca urmare a retragerii finantatorului Dumitru Sechelariu si a totalului dezinteres manifestat de catre autoritatile locale, FCM Bacau a decis sa onoreze meciul de la Zagon. Pentru acest joc, conducerea clubului a pus la dispozitia antrenorului Cornel Elisei, cel care va conduce echipa la Zagon, un lot in care se regasesc jucatori de la grupele de juniori, dar si o parte din vechea garda, precum Roca, Eudean, Dobos, Bursuc, Andrei Intuneric, Lipovanu sau Pavel.

„Desi ne confruntam cu problemele pe care le cunoaste de acum toata lumea, vom juca in Cupa, contra Zagonului. Ce va fi in rest, vom vedea”, a declarat președintele „galben-albastrilor”, Daniel Scânteie.

Sursa: Deșteptarea

28 Aug. 2012, 15:03 Cupa
Pe aceeași temă