FCM Bacău, aplaudată la Panciu

25 Aug. 2009, 23:47 Cupa
FCM Bacău,** aplaudată la Panciu

Divizionara secundă FCM Bacău s-a calificat în etapa a V-a a Cupei României la fotbal, după victoria, 2-1 (2-0) obținută pe terenul echipei de liga a treia, FC Panciu.

 

Elevii antrenorului Ghiță Poenaru și-au luat în serios rolul de favorită și au ratat prima ocazie prin Dutciuc (9), lovitura de cap a acestuia trecînd peste poartă. Golul a venit repede. Dediu a centrat de pe dreapta, apărarea vrîncenilor a fost prinsă pe picior greșeit și același Dutciuc a marcat în poarta goală (13). FC Panciu ar fi putut reveni în joc, dar Marian Covaci nu a reușit să înscrie dintr-un penalti acordat de arbitrul Bocăneală pentru un henț în careu comis de Varea, penalti-ul fiind parat de portarul Ignătescu (18). Costin (Panciu) a luftat din careul mic al băcăuanilor (31), Dutciuc, de la Bacău (36 și 38) și Predoiu, de la Panciu (41) au trecut pe lîngă gol. Reușita de 0-2 a aparținut lui Tismănaru care a înscris cu capul din 6m în urma unei centrari trimise de Varea (45).

 

Repriza a doua a aparținut jucătorilor antrenați de Ionică Serea, care au irosit cîteva ocazii imense, prin Costin, Predoiu și Stanciu. Predoiu a redus din diferență (76), cu un șut plasat, Costin (77 și 86) nu a nimerit spațiul porții, iar Stanciu a luftat din careul mic al FCM-ului (78).

 

La finalul partidei, jucătorii echipei din Bacău au fost aplaudați la scenă deschisă de adversari, dar și de cei 800 de spectatori preuzenți în tribunele Stadionului „Orășenesc“ din Panciu.

 

articol scris de George Dumitru
 

25 Aug. 2009, 23:47 Cupa
Pe aceeași temă