Explicația victoriei la scor cu FC Snagov: „Nu au putut să ne prindă”

24 Aug. 2011, 18:46 Cupa
Explicația victoriei la scor cu FC Snagov:**

CS Otopeni s-a calificat în faza a cincea a Cupei României după ce a învins ieri, în deplasare, pe FC Snagov, scor 3-0. La finalul jocului, antrenorul principal al câștigătoarei, Tudorel Dumitru, era mulțumit de jocul fotbaliștilor săi, chiar dacă nu a avut în teren cea mai bună formulă de joc. Acesta spune că ar mai fi putut marca, însă diferența dintre cele două echipe a constat mai mult în inspirație.

„Am fost mai inspirați un pic decât adversarul. Mi s-a părut un joc normal, cu două echipe bune, în care noi am fost mai inspirați și am înscris. Dacă stăm și analizăm jocul am mai fi putut marca. Echipa noastră a jucat bine, am combinat bine, am pasat bine, ne-am mișcat bine, am înscris. Noi, de câte ori marcăm, câștigăm clar.”, a spus Tudorel Dumitru.

Tehnicianul se gândise la un alt joc al gazdelor. „Nu mă așteptam la o astfel de diferență la începutul jocului. Mă așteptam la o replică mai agresivă a lor, dar cred că astăzi nu au putut să ne prindă. La pauză, după aspectul jocului, credeam că vom mai înscrie. Am controlat clar jocul la mijlocul terenului,, ne-am creat ocazii.”, a mai spus Dumitru, care știe care au fost și plusurile Otopeniului: „Am avut benzile foarte bune. Serediuc și Robert Lupu au jucat foarte bine, au stat bine în teren, au depășit adversarul, au centrat și au ajuns în fața porții.”

Mulțumit de achiziții, dar mai vrea două

Cât despre noile achiziții, Tudorel Dumitru este mulțumit de ce are până în acest moment, însă mai așteaptă încă doi jucători, un atacant și un fundaș.

„Sunt mulțumit de noile achiziții, dar aș mai avea nevoie de doi jucători și aș încheia lista de transferuri, un atacant și un fundaș central ca să am dubluri pe toate posturile. Campionatul este lung, intervin accidentări, sunt meciuri multe. E normal să existe rotație pentru că nu rezistă un sezon întreg. Suntem în discuții cu cineva, dar concret încă nu sunt rezolvați. Sunt jucători buni care ne-ar putea ajuta, nu sunt titulari, dar le pot pune probleme celor de pe postul lor.”, a încheiat antrenorul Otopeniului.

Ilfovenii vor disputa următorul tur al Cupei României împotriva unui adversar dintre cei câștigători în această etapă. Până atunci, sâmbătă, se vor deplasa la Galați pentru a juca cu Dunărea în cea de-a doua rundă a campionatului Ligii a II-a.

Articol și foto de Marius ANGHEL

24 Aug. 2011, 18:46 Cupa
Pe aceeași temă