După calificare sub Turnul Chindiei: „Mergem să ne calificăm, vrem să continuăm în Cupă”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2013, 16:46 Cupa
După calificare sub Turnul Chindiei:**

CS Universitatea Craiova va evolua mâine împotriva Chindiei Târgoviște, în faza a cincea a Cupei României. Partida este programată de la ora 16:30 pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște.

Echipa lui Erik Lincar a ajuns în această fază a competiției după ce în turul precedent a eliminat Pandurii II, învingându-i pe gorjeni cu 6-1.

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște, echipă ce a retrogradat în liga a treia la finalul stagiunii precedente, a jucat două partide în acest sezon al Cupei României. În faza a treia a întrecerii a câștigat cu 3-1 contra lui Sporting Roșiori, iar în runda următoare a eliminat gruparea de ligă secundă FC Olt Slatina, după prelungiri.

Staff-ul tehnic, dar și jucătorii Universității sunt optimiști înaintea partidei cu gruparea din Târgoviște. După meciul cu Bistrița, Erik Lincar a spus: „Noi dorim să câștigăm oriunde vom juca, și în cupă marți, și sâmbătă la Severin”. Și căpitanul Adi Ionescu s-a referit la întâlnirea cu Chindia: „La Târgoviște mergem să ne calificăm, vrem să continuăm în Cupă”.

Formații probabile:

Chindia Târgoviște: I. Popescu – Pătru, Vătavu, Ispas, Cornel Dinu – Văduva, Anton, Honciu, Răzvan Dobre – Cherchez, Bucă. Antrenor Silviu Dumitrescu
Universitatea Craiova: Irimia – Cârjă, Scarlat, Ljubinkovic, Stancu – Bardu, Precup, Dragalina, Pârvu – Ganea, Voinea. Antrenor: Erik Lincar

Săptămână cu două deplasări

În această săptămână, Universitatea Craiova va susține două jocuri oficiale: primul se va disputa marți, de la ora 16:30, pe terenul Chindiei Târgoviște, iar cel de-al doilea împotriva FC U Craiova, în weekend.

Alb-albaștrii vor efectua astăzi un antrenament, începând de la ora 15:00, pe terenurile de la Complexul Sportiv Ion Oblemenco, apoi vor pleca spre Târgoviște.

Partea a doua a programului de pregătire nu s-a stabilit, întrucât nu este cunoscută ora la care se va disputa meciul din etapa a doua a campionatului.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 09 Sep. 2013, 16:46 Cupa
Pe aceeași temă