„Drumul scurt spre Europa s-a oprit aici, ne concentrăm pe promovare”

08 Dec. 2011, 22:07 Cupa

Bănățenii au părăsit Cupa României și l-au acuzat subtil pe centralul arădean pentru nereușitele lor. Poli are acum un singur obiectiv, revenirea în prima ligă.

„Din păcate drumul scurt spre Europa pentru noi s-a oprit aici. Ne concentrăm pe a promova în Liga I. Îi doresc echipei oaspete un parcurs cât mai repede. A văzut fiecare dintre spectatori arbitrajul, vreau să le mulțumesc pentru susținerea pe care am simțit-o. Nu știu dacă au făcut atât de bine toate aceste lucruri administrative”, a declarat Velcea.

„Nu, au părut epuizați din cauza efotului, terenul a fost greu, moale. Gazul este totuși o echipă de Divizia A. Și noi am avut momente bune ale jocului, de ele s-a ocupat altcineva. Este o perioadă lungă de pauză, lucrurile se vor așeza. Diferența dintre meciul cu Steaua și Gaz, sunt realizările. Ei au jucat bine, grupat, pe cotraatac. Eu nu sunt de acord cu gesturile pe terenurile de fotbal, mi se pare lipsă de fair-play”, a mai spus antrenorul timișorenilor despre tragerile de timp ale portarului Pleșca din final.

Articol scris de Cornel Biholari

08 Dec. 2011, 22:07 Cupa
Pe aceeași temă